Weekly snapshots

lite smått och gott från veckan:


vi hade ett pressevent tillsammans med Fresh.Land som var sjukt trevligt – hur vackert blev detta bord med frukt & grönt? cirka 250 kilo haha, alla fick lådor att plocka med sig hem och det länsades fort.


vi hade kockar som grillade massa gott, favoriten var en torsk som de hade marinerat i vakuum med citron, peppar och timjan.


och kanske veckans höjdpunkt: MICHE ÄR ADVOKAT! asså hon är så f*cking grym och jag är så stolt över henne, jag har alltid varit det och sett upp till henne som min lilla idol. men extra stolt just nu.


såhär förberedde jag mig för framtida samtal.


Diddi har introducerat mig för dessa löjligt goda rullar; filodeg fylld med fetaost.


jag NJÖT av en molning dag. älska solen men jag får lite solångest när jag jobbar hemifrån har jag märkt och vill liksom bara vistas utomhus. kanske får rigga upp ett kontor på balkongen.


jag har dammat av min resväska som ska få dra på äventyr, aldrig har den blivit så dammig för haha.


haft mysmiddag med Linda på Strandhuset, så mysigt ställe! vi smälte dock bort i värmen, men åt god pilpil, kyckling cashew och gino till dessert. mams!


och så slog jag mitt hopprepsrekord IGEN, vad händer liksom! nu har jag nog nått vad som är fysiskt möjligt: 111 double unders på 60 sec. Elin tipsade mig om att jag kan lära mig triple unders som nytt mål, så nu får vi se hur detta ska gå. jag har förresten insett att jag är som bäst på DU när jag har hoppat ett tag redan, så denna dag blev det 10 min pw, sen ca 10 min hopprep innan jag skulle köra 60 sec och vips så var man ju ett proffs.

förresten två kul grejer på TV: part 2 av Lupin har kommit till Netlix och Bachelorette med Katie har haft premiär. längtar efter att kolla!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Boscheyt says:

    Libraries of the Carolingian era). IN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?