I better count my blessings

reklam för Reebok

jag gick från att inte göra ett samarbete på två månader till att få 3 st på samma vecka, så typsikt haha. men jag är iallafall SÅ stolt över att Reebok ville samarbeta med mig, och att de inte ville ha säljfokus, utan istället prata om välmående. de bokade också in ett till nedslag som handlar om min relation till träning som kommer upp på min instagram på söndag.

de frågade mig “var mår du som bäst” och mitt svar kom ganska spontant: vid havet. om det så är på en promenad, en picnick, på en solstol, på en surfbräda, på morfars båt, ute med en jetski eller en strandrestaurang. det är något särskilt med hav och strand som gör mig så harmonisk och glad. jag känner mig typ fri.

förra året var vi ju i Australien när pandemin bröt ut och en dag sa Prime Ministern vid en pressträff riktat till oss utländska att “now is the time to go home”, och jag minns hur en oro började krypa sig fram. så jag tog på mina lurar, traskade ner till havet och tog en lång pw med Denna låt på repeat. sen kom jag hem lugn igen, hade snacket med Timmie och vi bestämde oss för att stanna ändå. och sen fortsatte vi våra strandprommisar ihop och bara kände oss så jäkla tacksamma för livet.

på dessa bilder bär jag Reeboks Club C Legacy som finns i massa fina färger Här. ps. kudos till Diddi för så proffsig närbild, skitfin ju!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Holographiciuy says:

    written on the parchment was scratched out

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?