A final goodbye

så – då var dagen kommen. jag berättade ju för drygt en månad sen att jag tänkte sluta blogga, ni gav mig så mycket kärlek att jag fick dåligt samvete. men nu har bloggen nått sitt slut. så konstig känsla, jag känner mig typ lite tom och ledsen men jag har ju funderat så länge att det bara är att göra det typ. lite som att lämna ett dåligt förhållande fast att ni har varit världens bästa, haha.

men först: en liten exit-intervju med mig själv:

hur började jag blogga?
om jag inte misminner mig så startade min syrra Miche en blogg på Blogspot och jag ville också börja, mvh hennes största fan haha. sen flyttade den till Devote och därefter en egen plattform.

hur länge har jag bloggat?
i ungefär FEMTON ÅR! hur sjukt är inte det, snart halva mitt liv liksom.

var kom “juennifer” ifrån?
denna fråga har förföljt mig i alla år haha. svaret är att när vi var typ 12 och hade Lunarstorm där jag då hette “gulligast_3”, så bytte Miches kompis namn till “fridau” eller något sånt och jag blev inspirerad. men istället för “jenniferu” så blev det då “juennifer”. när jag sen skaffade Bilddagboken istället hette jag jennifergreen, men när bloggen skulle skapas var såklart jennifergreen redan upptaget, så jag tog tillbaka juennifer och fastnade där. flera gånger har jag fått mail från samarbetspartners som ba “Hej Juennifer” haha.

vad har varit det bästa med bloggen?
helt klart alla er. att kunna skriva ut sina märkliga tankar eller dela med sig av händelser och få massa kärlek, pepp och tips från cybervänner är FANTASTISKT. och så har det för min del varit sjukt kul att ha alla dessa år dokumenterade. sen har den såklart även haft fördelar i form av produktutskick, pengar osv som inte har varit helt dumt det heller.

vad har varit det sämsta?
jag har alltid ogillat att jag inte kan styra vem som läser här, det är liksom så lätt att snoka på mig och vissa saker jag delat med mig av vill jag inte att alla ska kunna läsa. så med åren blev jag mindre privat med vissa saker, men försökte ändå hålla någon lagom balans.

varför slutar jag blogga?
flera anledningar; jag har tappat motivationen och känner ofta att jag får tvinga fram inlägg vilket tar bort det roliga med bloggen. det tar även tid och blir ett stressmoment. jag känner också att om jag inte kan leverera kul content så kommer bloggen bara dö ut långsamt, så då slutar jag hellre bara självmant och klipper bandet.

vad kommer jag sakna?
att skriva av mig, att arkivera roliga saker och att snacka med er. jag använder själv ofta min blogg som sökmotor när jag vill hitta något recept eller en bild eller så, så det blir ju tråkigt att resten av livet inte finns dokumenterat på samma sätt men så är det ju för många icke-bloggare haha.

kommer bloggen vara öppen?
JA, iallafall året ut.

när hörs vi igen?
jag finns såklart på instagram under @juennifer. jag ska försöka att bli mer personlig och öppen där, jag har tidigare haft upplägget att blogg=personlig, instagram=ytlig, snapchat=privat. så jag får se hur det blir. det kommer såklart inte vara samma sak men alltid något.

jag vill verkligen säga TACK till er. för att ni hängt här i så många år och peppat mig. ni är de finaste bloggläsare jag hade kunnat önska mig och jag är så tacksam för att jag blivit skonad från nättroll. ni är bäst och jag saknar bloggen och er redan!!! ❤️❤️❤️

This entry was posted in /Personal. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia says:

  Sorgligaste dagen! Har följt din blogg sen du var tillsammans med Alex Kacaniklic och tyckte du var så himla snygg & cool! (Haha är du ju såklart fortfarande 😍) älskar hur du har haft en sån balans mellan personligt, vardagligt, träning, tips & bara allmänt go känsla här inne alltid!
  Fortsätter följa dig på insta såklart! Massa kramar & tack för alla dessa år!💛

  • Jennifer Green says:

   Haha omg så kul, vi blev tsm 2006 så det var ett tag sen 😂😂❤️ Taaack sså glad jag blir!

 2. busen says:

  NOOOOOOOO :( :( :( :(
  Ingen blir ledsnare än ditt största fan från cradle – alla dem dagar när vi inte bott nära varandra och kunnat ses, så har jag ändå hållt koll på dig busan. Det blir tomt!!! Tur vi bor nära nu och kan ses desto oftare istället!!!! <3 <3 <3 /Elibeli

 3. Sara says:

  Åhhhh så sorgliga nyheter 😥😥😥😥

 4. Sofia B says:

  <3<3<3

 5. Kattis says:

  Tack själv <3

 6. Mikaela says:

  Kommer sakna bloggen!💕

 7. Maja says:

  Kommer sakna dina uppdateringar, tack för åren av knasigheter, tips, tävlingar och konstiga konversationen 💕

 8. Miche says:

  Oh! Kommer sakna bloggen – den enda blogg jag fortfarande läser! Antar att i alla fall jag kan skatta mig lycklig som har dig som syster din knasboll, och får uppleva ditt liv live istället. Vi ses imorgon! Puss min älskade syster / Miche

 9. Sabina says:

  Tack för dessa år, tråkigt men förståeligt såklart <3 fortsätter följa dig på insta!

  Många kramar och tack för dessa år man fått följa dig!

 10. Giga says:

  Kommer sakna dig!! Glömmer aldrig när jag första gången såg Macki och blev helt paff: VA E D???? Nu har jag tre perserkatter. Följt dig i evigheter, du är så jäkla cool och rolig! Kommer sakna bloggen men allt måste komma till sitt slut. Ha det bäst ❤️

  • Jennifer Green says:

   Hahah jag döör, åh så mysigt med tre. Vill också ha perser igen. Taack och detsamma ❤️❤️

 11. My Ljungberg says:

  Åh nej 😢 tack för fantastiska läsningsår! ❤️ Ha det bäst!

 12. Ida says:

  Okej jag kommer sakna alla roliga convos du lägger upp! Och klädtipsen! Och MATEN och SNACKSET. Du har den godaste ”mat” och ”snack” smaken jag sett!! Jag kan på riktigt gå in på din blogg bara för att söka på ”mat” eller fika eller vad som för att komma på vad jag vill äta/bjuda på.

  Du verkar ha en sån härlig inställning till livet – och din blogg har aldrig känts influenser-ytlig!

  Kram 💙

 13. Veronica says:

  Vad tråkigt att höra, men samtidigt helt förståeligt när du bloggat så länge. Jag har följt dig i över 10 år och senaste 5 åren har din blogg varit den enda jag läser. Så det kommer minst sagt att bli tomt utan dig och din härliga självdistans. Lycka till med allt du tar dig an i framtiden! <3

 14. Sandra says:

  Tack för allt jenni!! Det kommer bli tomt utan din blogg, det känns som efter Friends Reunion, typ en tomhet 🥺❤️

 15. M says:

  So sad 😭

 16. Hanna says:

  Oh.. jag som hoppades på att du skulle ändra dig. Av ngn anledning har jag gillat din blogg ännu mer de senaste veckorna. Jag får följa dig på Instagram istället helt enkelt, vill ha kvar Superjenni i mitt liv 😘😘

  • Jennifer Green says:

   Aww sorry får lite dåligt samvete. Fattar att det inte är lika kul men jag får väl försöka se om det kan bli mer personligt där haha. 😘❤️

 17. Linn says:

  TACK till dig!!!! Jag har följt dig slaviskt sedan innan Italien, när du var servitris och Macki gästspelade frekvent. Du är en stor inspiration på många vis, du har förmedlat så mycket värme och glädje via bloggen. Kramar från Lund 🥰

 18. Kim says:

  Tusen tack för alla dessa år! Här har man hittat så mycket inspiration för resor, kalas, lekar mm. Du verkar vara en så ball tjej och är bara du + Egoina som har fått hänga kvar bland bloggar man läser. Har med läst din blogg från någon gång i början av gymnasiet så från 2006-2008 något, galet!
  Kommer sakna att titta in här!
  Stor cyberkram

  • Jennifer Green says:

   Assååå ❤️❤️ Så tacksam för att du hängt kvar, egoina levererar ju vidare iaf 😘😘

 19. Myra says:

  Så sorgligt!! Tack för alla dessa år <3 Stor kram

 20. Ida says:

  Trist! 😩 Tack för dessa år, jag har nog följt dig i 10 av dessa 15 år. Helt galet, du kommer bli väldigt saknad och jag får avvänja mig vid att klicka in här 💔

 21. Jennie says:

  Din blogg kommer bli saknad <33

 22. Sezen says:

  Nooooooooooooooooooooooooooooooo :-(

 23. Li says:

  Älskar verkligen din blogg! Blandningen är det bästa så klart, men jag har ju plockat så sjukt många träningsövningar till mina konståkares fysträning genom åren för de har varit så bra. Tack för dessa år, kommer att sakna din blogg enormt <3

  • Jennifer Green says:

   Taaack ❤️❤️ Åh så kul, jag kommer ihåg att du nämnt det innan. Tack själv 😘😘

 24. Elisa says:

  Neeej! Fy så tråkigt!! :-(
  Tack för alla fina och roliga inlägg genom åren! <3

 25. Fia says:

  Tack för att du hållit på så länge som du gjort! Du kommer vara ett saknat inslag i vardagen!

 26. Elin says:

  Haha detta är lätt tionde gången jag gått in på din blogg och bara “just det :(“

 27. BOGHOSIAN6138 says:

  Всем здравствуйте!!

  Данная процедура предполагает использование счетов синтетического учета. По правилам монтажа настенных газовых котлов в помещении где он будет находиться обязательно должны быть окна. Рабочее место должно быть чистым и освещенным. Обращение заказчика выявление требований и пожеланий оформление заявки на выезд специалистов. Система отопления открытого типа включает в себя открытый негерметичный расширительный бачок. На эту тему очень полезный ресурс вот https://servis-55.ru/ .
  Отпадает необходимость в отделке фасада. Как видите сделать электричество на даче своими руками достаточно просто и не требует больших знаний. В обратном направлении колодки двигаются под действием силовой пружины. Обе разновидности блок контактов. Возможны варианты кодирования 4 значным числом.
  Хорошего дня!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?