The weird kid

gjorde ni också skumma grejer som barn? eller är det bara jag? detta kom på tal igår och sen kunde vi inte sluta skratta för att det är så märkligt beteende. saker jag gjorde när jag var ca 10–12:

💨 låtsades tappa andan varje rast. jätteskumt hela grejen, jag sa till läraren att jag hade en sjukdom och sen i flera månader höll jag på att fejka detta. det togs upp på ett kvartsamtal och än idag minns jag mammas blick när hon ba EEEEHhhh efter att läraren frågade om min sjukdom hahah.

🎂 ljög om min födelsedag och sa att jag fyllde år 2 januari istället för 2 augusti för att jag ville vara äldst i klassen. när läraren till sist fick reda på sanningen så sa jag att jag föddes i januari men vi ändrade till augusti i systemet.

📷 trakasserade Diddi med massa snuskiga bilder och sms. det var på den tiden man kunde köpa rörliga pixlade bilder till sin Nokia 3310 – och på bilderna jag köpte gjorde dom både det ena och det andra. hur slutade detta undrar ni? jo, hon visade det för sin mamma som kom till skolan som kallade in mig och mamma på samtal. ägde jag detta och bad om ursäkt? NÄ, jag sa att det var min styvpappa som tvingat mig skicka bilderna. asså HAHA verkligen den värsta lögnen man kan dra i ett sånt sammanhang.


här har ni boven i rosa, visst ser man på mig att jag är trouble haha.

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara says:

    Hahah sista, så obehaglig :,)

  2. Louise says:

    Haha 😂

  3. Kim says:

    Den sista var ju den sjukaste, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?