Brain freeze

jag har inte riktigt fått in dedär med vad varje bokstav ska representera, för han på andra änden idag höll på att skratta ihjäl sig

receptionist: är det Y som i Ylva?

jag: nej

jag: U som i Ukraina

jag: sen S som i Snor

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Meya says:

  HAHA jag va likdan! Ett knep är att utgå från exempelvis dina vänners förnamn och efternamn. F för Fredrik, L för Lundin, S för Sanja osv ☺️

  • Jennifer Green says:

   Haha mycket bra tips! Dock så har typ alla mina vänner utländskt påbrå så jag kommer ba U som i Ushtelenca, S som i Schneckenburger, M som i Mutambala, D som i Dilshad, R som i Redae osv, kommer kanske bara förvirra ännu mer 😂

 2. Kattis says:

  P as in Phoebe, H as in hoebe…

 3. Susanna says:

  Gud vad glad jag blir! Jag följde dig slaviskt i flera år till ca år 2015 från jag vet inte när… Sen du gjorde youtubevideos med de där white board tavlan, ja kanske från start? Vann smink av dig i julkalendern och följde dig i “pojkvänsbyte”, karriärbyte och plugg i Italien. “Juennifer” har dykt upp i mitt huvud det senaste och nu tog jag tag i det och kollade om bloggen fanns kvar, och ser att senaste inlägget var nyligen. Wow, bra jobbat! Din blogg har med hästlängder vart den bästa jag läst och nu är jag här för att stanna igen. Minns när du skrev att du hört att man ska dricka vatten på morgonen för anledningen till att man är trött o segstartad är för att man är uttorkad, och säger det fortfarande till alla som är morgontrötta som livets hack. Jag ser dig som en spudlande skinande sol som förgyllt mina liv som en sommarbris från Helsingborg. Ska bli så kul att se vart du är nu i livet! Kul o ses igen :D hej!!!

  • Jennifer Green says:

   men ååh så glad jag blir, välkommen tillbaka!! ❤️❤️ DOCK så ska jag faktiskt sluta blogga snart, hållet det lite öppet om det blir om någon vecka eller månad. men so far är jag ju kvar! puss o haj

   • Susanna says:

    Åj naj vilken dålig timing. Blir o följa dig på insta då! Vad jobbar du med nu och vart bor du? Så jag vet vart du är i livet ❤😎

    • Jennifer Green says:

     ellerhur mi scuziii 😢 haha så söt! jag bor i Helsingborg, jobbar som marknadsansvarig på ett premiummärke inom köksprodukter som heter Zwilling, pendlar till kontoret i Köpenhamn några dagar i veckan. fortf tillsammans med Timmie om du hann med honom haha 🥰🥰

     • Susanna says:

      Tack för uppdateringen! 😁 Självklart minns jag timmie. Vi ses i fortsättningen på insta. Nu när du slutar här vill jag passa på o säga tack för alla år som du delat med dig av ditt liv, dina äventyr och din inställning till livet. Du har fått mig att bli nyfiken på livet, våga testa nya vägar och att allt är möjligt om man bara vågar armbåda sig lite. Du är också väldigt osvensk på det sättet att du.. ja jag vill egentligen inte använda ordet skryta för det har en så negativ ton.. men att du vågar ta plats och isch säga att du är bra. Det tar jag verkligen med mig! Ha det bäst så länge 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?