Tears of joy and office snacks

så var det helg igen! lite snaps från de senaste dagarna:


jag startade en morgon med ett stenskott, och det blev sån jävla smäll att jag blev skiträdd. Timmie åkte in för att fixa det i torsdags men det var för stort (3 cm) så hela rutan behöver bytas. standardtur när det gäller oss och våra bilar haha.


jag hängde med dessa två bebisar men båda somnade i mitt sällskap. jag kanske får se över min personlighet, jag trodde jag var lite småkul men jag är kanske tråkig.


jag har fått hem grejer för roliga samarbeten!


och slått mitt hopprepsrekord igen, så glad!! för någon vecka sen gjorde jag exakt 100 double unders på 60 sec, men häromdagen klarade jag 103. superjenni is back.


ätit en riktigt dansk macka.


och fått hem massa HelloFresh. jag älskade de i början men stör mig lite på dom nu pga 1 de gör reklam i alla poddar jag lyssnar på och då får jag avsmak och 2 det är alltid så jäkla många moment och skålar och disk.


kollat Friends: The Reunion!!!! ÅH så bra den var.


mvh tårögda tjejen som nästan grät flera gånger.


hittat ett nytt favvosnacks till jobbet: dessa chokladdoppade cashewnötter. helt perfekta var de!


och så har jag NJUTIT av livet med min nya jobbdator, så glad att ha Mac igen efter 2 månaders PC. jag köpte den nya med M1 chip och tyvärr har den några buggar: mitt gamla usb-keyboard fungerar inte så jag var tvungen att köpa trådlöst, och den klarar inte dual displays. trots alla olika hacks jag hittat är det inget som funkar – men det är väl bara en vanesak.

nu ska jag hålla helg, den inleddes med tacomys hos mig igår och nu väntar ett svettigt träningspass innan jag kickar igång dagen. puss o haj!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?