My pet family

triss i djur de senaste två dagarna:


jag var ute på en kvällsrunda med Milan, och kolla snuffis så fint han sitter. det var så mysigt ljus ute och man såg Danmark jätteklart.


minns någon Sotis? hon var Timmies farmors katt, och när hon dessvärre gick bort för 6,5 år sedan stod vi där med Sotis kvar. vi kunde inte behålla henne men vi hade henne i ca fem månader tills vi till sist hittade ett nytt hem. och än idag får jag uppdateringar, denna bilden skickade han häromdagen. blir så varm i hjärtat <33


och igår så checkade Basse in hos oss för att bo här tre nätter. är han inte det gulligaste när han sover inlindad i filten?? vi har lagt lakan över hela soffan för att vi inte pallar dammsuga den varje gång, så bor han i den när han är här haha.


så här håller han förresten på när vi är ute, bara ligger på rygg och ålar sig överallt. jättemärkligt att stå bredvid haha för alla andra hundar går *normalt* men min hund ligger som en sköldpadda som vält.

This entry was posted in /Pets. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Louise says:

    Hahaha känner igen det där sista. Tycker alltid det är lite jobbigt när jag lånar mina föräldrars hund och hon är helt galen och alla andra hundar går så fint 😂😂

    • Jennifer Green says:

      Hahaha ellerhur 😂😂 han kan inte hälsa normalt heller så jag säger alltid ”obs itne jag som uppfostrat honom” 🤭

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?