Serve it, smash it, win it

i samarbete med Padelnest

alltså, padel. har någon av er fastnat för det? det är rätt delade åsikter om denna sport som fullkomligt exploderat i Sverige under senare år – men jag älskar det! inte att spela eftersom jag är så dålig, utan sportens utveckling. det är en riktig publiksport, det är sjukt socialt och varken ålder eller kön spelar någon roll.

både Timmie och min ena syster är grymma och spelar serie. de är så besatta att de enda de önskar sig i presentväg är padelgrejer – och visst har man lärt sig vad som behövs. det har varit allt från nya skor, speciella rack, väskor, nya bollar, tryckrör, bollsamlare och lindor till ramskydd, armbågsband, svettband och PT-lektioner på inköpslistorna. en jäkla massa tillbehör behövs för att avancera och underlätta spelet – men det är samtidigt kul att se hur de går all-in haha.

som nybörjare behövs dock inte lika mycket grejer; ett bra rack och rätt tillbehör sen är du kittad för att komma igång – Padelnest har allt du behöver:


3x padelbollar 99 krrack 1979 kr, 3x grepplinda 59 krpadelväska 879 kr.

Timmie hade ett Wilson x Bela rack innan som han gillade som fan, dock byter han rack ofta och jag vet inte om det är normalt beteende haha – men det finns en uppsjö av grymma rack, hitta ett som passar dig eller överraska någon du tycker om med lite lyxiga tillbehör.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Fia says:

    Det är första gången jag läser att du är dålig på ngt.. 😉

    • Jennifer Green says:

      Haha omg ellerhur!! det roliga är att jag tror verkligen att jag hade kunnat bli grym om jag ansträngde mig – men att jag typ inte är intresserad av att bli duktig ens 😜😂😂 mvh zlatans självkänsla

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?