Staycation in Copenhagen

hej från en som haft en mysweekend i Köpenhamn! jag ville göra något med Timmie, så vi hittade ett hotell i DK som vi tillbringade helgen på.


kolla så trevlig utsikt från poolsidan. vi hängde här en jäkla massa och bara mös, snackade, badade och åt gott med nice musik i bakgrunden.


utsikten från ovan var så här fin, Timmie har förresten lärt mig att flyta, eller jag kanske är den enda 20+ som inte vetat hur man flöt?? haha. man ska iaf ligga med händerna ut i sidled och sen paddla långsamt med benen. vi hade en liten kurs i hur man flöt när vi var i Thailand för jag ville ha med det i min resefilm men bara sjönk varje gång haha.


där fanns också en roof top bar med pool, och en mycket iskall utedusch där man drog i ett rep och fick en hink över sig.


och så bastade vi en jäkla massa, både vanlig bastu och ångbastu. här har ni Timmie i sitt rätta element förresten: alltid samma pose med händerna som i kistan haha. vi la på varsin bänk och så låtsades jag som om jag var yogainstruktör och pratade som de alltid gör på introduktionen följt av en liten andningsövning med honom haha.


hur söööt på min smygbild. både rum och hotellmiljö var väldigt rustik och träig, man fick riktig myskänsla.


på kvällen åt vi tapas och provade en massa gott: spansk tortilla, grönsakskroketter, gambas, pimientos, grillad chorizo, rib eye med chimichurri och patatas bravas. asgott!


och så tog vi en gollig pussbild idag innan vi körde hem igen, vi ba 😷😷

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kim says:

  Alla dessa tipsen kommer man såååå sakna när du slutar blogg 😭
  Men hur i ***vete har du bokat detta hotellet? Haha
  Har försökt på hur många sidor som helst. Är inga datum lediga och på deras hemsida bara laddar det.

  Såg magiskt ut! 😍

  • Jennifer Green says:

   åh allvar så störigt, jag testade också nu och fick samma resultat. jag bokade via deras hemsida, men den verkar ju lagga helt så kanske bara något tekniskt fel. prova maila dom, jag fick massa hjälp med mina tusen frågor när jag mailade haha! hoppas du får fatt i ett rum för det var supermysigt och fint 😘

 2. Anne says:

  Vad heter stället ? 😍

 3. Louise says:

  Vilken fin helg ni verkar ha haft 😍✨

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?