At least

när jag sökte nytt jobb i julas så hade jag en gedigen lista på önskemål/krav, och när mitt nuvarande jobb dök upp fyllde det alla krav förutom ett: de jobbade i Windows istället för Mac. men allt annat vägde över så jag tyckte det kändes värt, det sög men jag gav det verkligen en chans och försökte ha tålamod.

men efter 2,5 månad fick jag till sist nog. Mac är inte bara en mer användarvänlig och snyggare dator – Mac ÄR bättre. så jag förberedde mig med cirka 10 argument till varför jag behöver byta till Mac och efter 1/2 argument sa min chef “gå och köp en”. asså jag blev så lycklig att jag började dansa!

så igår var det jag som glatt skuttade in i butiken för att köpa min nya dator:


säg hej till min nya bästis. jag tog en space gray macbook pro, samma dator jag har privat men två år nyare. jag tycker denna färg är så jäkla snygg, förr hade jag alltid den silvriga men denna ser så lyxig ut.


och kolla den bästa funktionen: touch ID. no more skriva lösenord för att komma in, magiskt ju!

nu blev jag plötsligt extra taggad på att jobba – idag blir det jobb hemifrån och så slutar jag redan kl 14 pga danskarnas arbetstider haha. trevlig fredag kompisar!

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linn says:

  Hur såg dina krav ut för en ny tjänst? Jag hade velat byta tjänst men upplever att jag måste tweaka på mycket för att ha en chans på arbetsmarknaden just nu. 😕

  • Jennifer Green says:

   åh fattar! jag var också inställd på att behöva tweaka på vissa saker, och gjorde nästan det då jag var nära på att skriva på för andra jobb 2 gånger. men jag hade is i magen och jobbade ju under tiden så jag var inte stressad, sen var även Timmie också väldigt pro att “vänta tills det känns 100”. så eftersom du också redan har jobb tänker jag att du också kan söka i lugn och ro, jag började kolla i augusti och skrev på i februari om det är något att jämföra mot ☺️ men ibland får man bara prova vingarna liksom och kasta sig ut.

   mina önskemål/krav var:
   – ett bolag jag genuint tycker om, gärna ett varumärke
   – arbetsuppgifter och ansvarsområden som verkar roligt (exempelvis ville jag inte producera content)
   – bra lön
   – schyssta arbetstider med flex
   – Mac (tweakade ju på denna haha men det löste sig till slut)
   – ett globalt bolag där jag får prata engelska, och gärna ha kontor i andra länder
   – en chef som verkar bra (har haft en sämre en kort period och ej nice): närvarande, ingen micro manager och ger mig fullt förtroende

   typ det jag var ute efter 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?