Preparing for closure

minns ni att jag skrev i min årsresumé att jag hade tänkt sluta blogga vid årsskiftet? jag hade ju inte riktigt hjärta att släppa taget då – men nu börjar jag känna mig redo. först kändes det så skönt att stänga bloggen, sen plötsligt blev jag nostalgisk och började tänka hur tomt det kommer bli, på alla dessa år, vad vi gått igenom tillsammans och hur tacksam jag är för all pepp jag fått genom åren.

så jag var tvungen att göra en liten summering av smått och gott – och jag tackar ju inte för mig riktigt ännu. men snart.

ups and downs: asså HALLÅ vad vi har delat med oss! jag har öppnat upp mig om heartbreaks, livets jobbiga stunder, att förlora mamma, mina brännskador, snefyllor och allt som gått galet. och ni har stått där vid sidan om och peppat,  tröstat, grattat och stöttat. ni har också delat med er av era historier, grymma tips, och även hjälpt varandra ibland. finaste minicommunityt!

karriären från 15 till 29: när jag skrev mitt första blogginlägg gick jag i grundskolan och jobbade på HIFs hemmamatcher i Allsvenskan, sen var jag servitris 1,5 år, jobbade på ToysRus, därefter flyttade jag till italien i två år, började jobba med marknadsföring, hann med ett år i Australien och landade till slut mitt drömjobb i våras. och så har jag lekt hobbyinfluencer under tiden haha. livets alla olika stadier har minsann dokumenterats flitigt.

mest kommenterade: förutom alla tävlingsinlägg så är mina topp-presterande inlägg Detta som handlar om när man tar vatten på tandborsten, Detta när min katt Macki dog, Detta om saknaden efter mamma, Detta om bulle med bulle och Detta om min och Timmies förlovning. fint ändå att vi möts i sorg, bakverk, kärlek och vardagsbetraktelser.

antal postade inlägg: 10 144 inlägg, hallelujah!! och då är inte ens hela arkivet exporterat till denna sida. i skrivande stund finns det även 43 431 kommentarer och 17 620 postade bilder.

samarbeten: jag har haft så många roliga samarbeten under dessa år, och tacksam för varenda ett. de som jag har varit extra stolta över är tillsammans med IKEA, Mathem, Electrolux, Normal, Findus, Nelly och Panasonic.  så mycket kul!

HAHA minns ni mitt videosamarbete med Normal? det var 2,5 år sen men jag tycker videon är så cringe nu haha. dock asroligt upplägg trots obekväm i videoformat.

bloggföljare irl: asså är det inte det finaste som kan hända ändå när en främling kommer fram och berättar att dom gillar det man gör?? nu händer det aldrig men förr i tiden hände det med jämna mellanrum och jag blir ju så varm i hjärtat. <<333 jag har faktiskt till och med träffat följare både i Florens och i New York.

största i bloggväg: att Veckorevyn gjorde ett reportage om mig 2011 — det roliga var att jag kände mig så cool för de kontaktade mig när jag var på semester och la vid poolen, så lyssnade jag på Juicy där dom sjöng “interviews by the pool” hahah. det var också stort för mig att få gå på och vara nominerad till Blogawards, samt när jag hamnade på Devotes startsida efter en oturlig bilfärd haha.

missförstånd: denna bloggen har inte bara lett till trevligheter, så jag måste dela med mig av ett roligt missförstånd haha. jag var på date med en kille i italien som inte pratade svenska, det var en trevlig date och samma kväll släpptes ett nytt avsnitt av Revenge – en tvserie som jag var besatt av. så jag skrev dagen därpå något i still med “gårdagens Revengeavsnitt var det bästa på länge”. tydligen hade denna italiano hittat till min blogg som han läste med google translate, och fick fram typ “yesterday was the best revenge ever” och jag fick världens elakaste sms om hur jag utnyttjade honom och hans tid för att hämnas på mitt ex. haha dör.

giveaways: hallå, vi har fan haft 84 tävlingar genom åren! allt från köksapparater till klockor, inredning, skönhet, ätbart och upplevelser. HUR roligt, tänk att 84 personer därute äger eller har varit med av något på grund av min lilla blogg liksom.

well, jag får se om det blir dagar eller veckor innan jag stänger ner helt. min ena syster tyckte jag skulle ha nedräkning haha, som om jag räknar ner till döden. men vi hörs ju innan dess. ❤️

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Amelie says:

  Neeeeej😭
  Följt dig sedan 2009(?) när jag skulle flytta till Hbg! Kommer sakna din blogg!
  Men förstår dig🥰 tack för dessa år!

 2. Sabina says:

  Kommer sakna din blogg den dagen du slutar <3 minns inte exakt när jag började följa dig men den var något år innan Florens. Tack för alla inlägg, har älskat att gå in och läsa och att du ändå fortsatt va aktivt nog i takt med att man själv går in lite mer sällan (förr läste jag bloggar varje dag och nu några ggr per vecka) men finns alltid ett nytt inlägg hos superjenni!
  Du är grym!

 3. Ellinor says:

  Åååh kommer sakna din blogg 😭

 4. Louise says:

  TACK för dessa år ❤️ Detta är verkligen bloggen jag älskar mest av alla jag följt genom året. Alltid blivit så glad av den! Av dig!

  Tråkigt att du ska sluta, men är så glad att vi fått hänga med dig så länge!

 5. Johanna says:

  Neeej jenniii vad tomt det kommer bli när du slutar uppdatera. Hoppas du fortsätter med instagram (och blir mer aktiv där hehe). ❤️❤️❤️

  • Jennifer Green says:

   Haha åh ska verkligen skärpa mig där, kommer nog bli så tomt för mig med asså 🥺❤️

 6. Daniella Larsson says:

  Åh nej vad jag kommer sakna din blogg! Jag har hängt med länge och hänger med än. Fastän jag inte alltid syns i kommentarsfältet så är jag här inne och snokar och läser. <3 TACK TACK för all positiv inspiration du sprider och har spridit under dessa år!

 7. Maja says:

  Åh, det är lite vemodigt men jag förstår dig! Tack så oerhört mycket för att vi fått följa dina shinanigans genom åren ✨💕

 8. Li says:

  Åh, nej! Jag vill inte att du slutar. Du är ju den blogg jag följt längst och är typ den enda jag läser numera. Och det är ju för att du är bäst! Du har ju t om lyckats lägga ut en låt jag gillar och det är ju för typ en vecka sedan 😊 Men, men… jag förstår dig samtidigt, önskar dig all lycka när det väl är dags. Tills dess, vi hörs ❤

 9. Mikaela says:

  Men vad trist 😞 Jag har följt dig sedan du tog studenten och föll snabbt för din livsglädje och hur genuin du verkar vara. Faktum är att det även står en ljusstake från Georg Jensen i matsalen som jag har vunnit i din blogg. 🥰🥰

  • Jennifer Green says:

   Åhh 🥺🥰 och SÅ kul tänk att du kommer tänka på mig så länge du har den, så sjukt ändå!

 10. Fia says:

  Håller med alla föregående, är verkligen glad och tacksam att ha fått följa ditt liv under lång tid!
  Är en så skönt avslappnad blogg, som en favoritbok som fortsätter uppdateras hela tiden.

  Tack för allt! Och lycka till med allt du tar dig för i framtiden!

 11. Becs says:

  Också följt dig i åratal ❤️ Tack för allt!

 12. Elin says:

  Åh nej, vad tomt det kommer bli! Men är också SÅ imponerad att du hållt liv vid bloggen såhär länge. Jag började följa dig strax innan du flyttade till italien, då var jag själv i bloggsvängen men så fort jag fick jobb insåg jag att jag omöjligt skulle hinna med – och att sluta var en otrolig lättnad även om det var lite vemodigt. Har inte ångrat mig en enda gång. Önskar dig all lycka framåt och tack för att vi har fått vara med på resan. Nu börjar nästa kapitel! <3

 13. Stina says:

  Jag har följt dig så länge och kommer sakna att inte kunna kika in här och läsa dina roliga och fina inlägg. Tack för allt! <3

 14. Mathilda says:

  Wow vad åren gått! TACK det har varit ett nöje att följa allt här inne!

 15. Tina says:

  Kommer verkligen sakna din blogg, den är en av mina favoriter! Vilken härlig tillbakablick i detta inlägg! Jag har inte hunnit följa dig så länge, så det var kul att se. Jag har förresten också jobbat på HIF:s hemmamatcher och på Toys´R´Us, haha. Älskar videon på Normal, får minsann lite hemlängtan här igen nu. TACK för att du förgyllt min och många andras liv med din härliga blogg!

  • Jennifer Green says:

   Så knäppt ändå att vi jobbat på samma ställen 😱😱 taaack själv för de fina orden! ❤️

 16. Sara says:

  It’s the end of an era!!!! 😫

 17. Mirja says:

  Neeeeeej, detta var verkligen dagens sorgligaste läsning!! Jag har följt dig sen jag själv började på gymnasiet (numer 27 år!) och det kommer bli så tomt att inte komma in här i slutet av dagen och bara få släppa min egen vardag. Tack tack tack för alla år 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  • Jennifer Green says:

   Sorgligt för mig med som gråter av era kommentarer. Tack själv fina!! 🥺🥺❤️❤️

 18. My says:

  Åh nej. Detta känns precis som ett ofrivilligt break up som man mot sin vilja måste välja att acceptera. Kommer bli otroligt tomt utan dina härliga inlägg som varit min underhållning varje helg på jobb. Usch, ledsamt.

  Stort tack för alla dessa år och att vi fått följa ditt liv i alla dess former ♡

  • Jennifer Green says:

   Åhh 🥺❤️❤️ Har känt mig nydumpad hela dagen med en klump i magen typ. Tack snälla 😘

 19. Mikaela says:

  Nej, vad tråkigt! :( Kommer att sakna din blogg❤

 20. Jaqline says:

  Shit jag minns dina Devote days.. 😂 Tänkte att det var ett par år sedan men inser att det var MÅNGA år sedan.
  Du känns som en cybervän jag är glad att jag hittade. Fortsätt vara den du är, du inspirerar så många och du har skapat en feel good samlingsplats för många av oss som läser. TACK till dig och alla i din närhet som har förgyllt din blogg med sin närvaro. Macki var absolut en huvudkaraktär i många år. 😄❤️

  • Jennifer Green says:

   Asså TACK för dina ord ❤️❤️❤️ Och ellerhur, macki gjorde fan bloggen i flera år min lilla älskling 🐱

 21. Sandra says:

  Naaaaj!! 😭 Din blogg är en av mina absoluta favoriter. Jag blir ledsen att du ska sluta men jag förstår att du efter så pass många bloggår känner att det är dags att säga hejdå. Det har varit ett nöje att följa dig.
  Tack för allt du kommer att vara mycket saknad ❣️

  • Jennifer Green says:

   Taack bästa jag blir så glad!! 🥺❤️❤️ Ja det känns verkligen tungt, typ därför jag kände mig tvungen att förvarna för att själv kunna smälta det typ 😅🙏🏼

 22. Carolin says:

  Åh, jag förstår dig men det kommer nog kännas så konstigt att inte läsa din blogg något mer. Jag kommer verkligen sakna den! Så mycket glädje och humor du spridit till oss i alla år. Kram!

 23. Ina says:

  Jag är en av 84 som vunnit något tack vare din blogg. Vann en yoga-matta i en julkalender du hade för några år sedan! Evigt tacksam. Tänker på dig varje gång jag yogar 🥲🥰 tack för alla dessa fantastiska år som du har delat med dig av din vardag. Dina ord har gett mig många skratt! Du lämnar ett tomrum bakom dig men jag önskar dig allt det bästa i livet Jen!

 24. Eugenia says:

  Men neeej vad ledsen jag blir 😢 älskar ju att gå in här och läsa roligheter och allvar och träning och ALLT!! Har följt dig sen jag var 14 så minst 10 år då, hur ska jag klara mig?? Nejmen tack för allt, har varit ett nöje att följa dig i alla dessa år! Kommer absolut att sakna dig ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?