My weekend in snapshots

hej söndag! jag har haft så mysig helg och är fett redo för en arbetsvecka, dock en kortare sådan pga röd dag. lite vad som hänt i mitt liv i helgen:


den inleddes med 5 små rätter till lunch, och det var precis lika gott som det ser ut: friterade räkor, vegetariska vårrular, kycklingspett i jordnötsås, gul curry och wokad biff.


på kvällen var vi hos Timmies mamma på middag för hans bror fyllde år. och asså kolla hennes utsikt, cirka 12 meter från havet med Danmark i horisonten.


Basse var såklart hemma och låg såhär gulligt och sov som en kringla.


på lördagen körde jag och Diddi ett svettigt benpass, sen hittade jag denna söta food truck med bakelser och köpte med lite fika till Miche.


vid fem stack jag till Fille för fördrink, och sen voiade vi med Diddi till restaurang.


vi hade bokat bord på Fria där vi hade både roligt och mysigt. Fille åt musslor men jag och Diddi delade en pizza och en falafel som var skitgod. vi beställde en dessert som vi ätit innan och den var sån jävla besvikelse – beställ INTE snickersdesserten där. den brukade vara fett god men nu var den en stor skopa glass med lite strössel på för 125 kr. men allt annat satt riktigt fint.


och idag söndag har det blivit ett långt träningspass, lunchpw och balkonghäng i solen. min kompis trodde jag pussade på en sten på bilden och nu kan jag inte unsee det haha. det var fan 17 grader här idag och sommarfeelingen är total!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?