Three favourites

tre favoriter:


min guddotter Bella som fyllde 5 i söndags, asså bästa tjejen jag vet. och hur SÖTA är inte hon och hennes bästa kompis?? dör ju.


hopprep – I’m back. jag har knappt hoppat de senaste veckorna, så igår fick jag feeling och körde en 20 min session. dock gick det trögt i början men sen flöt det på bra. på kvällen skulle jag berätta om min tröga start för Timmie och ba “asså mina Under Armours gick skittrögt idag” han fatta inte vad jag snacka om hahah.


detta choklad, fyfan vad perfekt! jag åt upp hela i all hast men jag fick typ ett glädjerus av hur gott det var haha. mvh chokladfreaket.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. A says:

    Har du tips på bra hopprep?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?