Nadie tiene culpa

denna låten går mest på repeat just nu förutom Denna favorit, jag får så nice semestervibe av den alltså.


den handlar om en kille som älskar en tjej som är i förhållande, och han påstår att hon låtsas vara lycklig med sin nya kille på insta. alla spanska låtar jag gillar handlar alltid om olycklig kärlek – och alla engelska jag gillar handlar bara om sex typ med massa svordomar haha. men jag fastnar för melodin och inte innebörden.

This entry was posted in /Music. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sarah says:

  Hej Jennifer!

  Vi är ett 4 tjejer som ska till Helsingborg en helg i juni. Vilken är den bästa restaurangen tycker du? Vi har ett bord bokat på sillen och makrillen, men det kanske är en turistfälla?

  Kram Sarah

  • Jennifer Green says:

   Så kul, välkomna hit! 😍😍 Jag tycker om Sillen jättemycket, den är lätt med på min topp 10 av restaurangfavoriter här, så absolut ingen turistfälla! Däremot rätt dyrt men god mat, goda drinkar, trevlig miljö och asbra läge vid stranden + gångavstånd till citykärnan. Den enda restaurangen som är mer strandnära är Fria bad & bar eller Tropic bar 😋

 2. Li says:

  Äntligen en låt du tipsar om som jag också gillar ;) Fast jag har ganska tråkig musiksmak, gillar mest 90-talsmusik och absolut inte hip hop eller r’nb. Smaken är som baken -delad :D

  • Jennifer Green says:

   haha åh det var på tiden då ju 😂 men ellerhur musiksmak är verkligen inget vi alla delar haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?