Our secret language

någon mer där ute som har egna ord som dom använder? jag insåg igår att jag har flera ord och uttryck som jag använder ofta men som bara typ Timmie och familjen förstår och det kändes så töntigt hahah men jag måste dela med mig av några.

skog: detta betyder att man inte tror på vad någon säger, och det började med att vi sa “nog skog” för att det rimmade som sen blev “skog”. exempel på konversation: någon säger “jag hittade en rolex på gatan” jag svarar “skoooog”.

tpt: det står för tänderna på tork. haha konstigt nog används detta flitigt, exempelvis om någon tar en bild på mig och mina framtänder tittar fram så kan jag säga att jag har tpt.

elof: jag minns inte ens hur detta föddes, har för mig att det var Miches kompis som började säga det när vi var små, det betyder att ens ögonbryn behöver fixas till. så elof är när en del av ögonbrynet är lite snett. senast igår sa Timmie “elof” i affären till mig så drog jag fingret genom.

DQ: är man en DQ så är man en dramaqueen

Nancy: det betyder att man är negativ. det började med att en farbror i öknen kallade mig för “Negative Nancy” en gång (vilket är sjukt för jag är verkligen en positiv människa haha) men vi tyckte det var så roligt att vi anammade Nancy

ja så kan det låta när vi pratar haha. vi har några konstiga ord till men lite hemlisar får man ju ha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Amanda says:

    DQ används dock flitigt av mina vänner och familj!

  2. n. says:

    Vi brukar använda Emil (Eeeemiiil) när någon säger något elakt (evil). Min man och hans gäng som började med det och nu hänger det med hos både familj och bland vänner. Märker dock att jag kan använda det ibland även med andra som inte alls fattar varför jag säger Emil :P
    typ “vem är emil?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?