A Saturday surprise

i lördags överraskade vi Clara som fyllt 30. vi funderade länge på vad vi skulle göra eftersom så mycket är stängt – men styrde istället ihop en aktivitet hos henne.


hon fick en mycket oseriös packlista av oss i förväg för att vara redo i tid och hade packat 0% av sin lista haha. hon känner oss för väl, och KOLLA så fin hon är i blomkransen vi satte på henne!


vi gjorde en egen Paint & Sip: man dricker drinkar och målar tavlor. asså SÅ nice. jag och mina tjejkompisar i Australien gjorde detta och Clara var helt amazed och ville göra samma – men hon tog aldrig tag i saken så vi gjorde det åt henne istället. vi köpte varsin canvas, akrylfärg, penslar och använde tallrikarna till att blanda färg och vattenglasen till att tvätta penslarna.


så fyllde vi glasen med fläderdrink, bordet med snacksbricka och satte igång skön musik.


vi målade av Clara, och hon målade av oss. hon satte våra hudfärger perfekt som ni ser på hennes målning haha.


efter vi målat, minglat och haft oss så gick vi till Occo där vi hade bokat bord i en stor kupa.


vi testade lite olika drinkar.


och beställde deras “full experience meze” och WOOOW så gott. asså allt var perfektion och det kom in massa grillat efter detta. bästa bordslösningen förresten när man kan snurra maten till sig.


när restaurangen stängde så gick vi hem till Clara igen för att servera tårtan arabic-style. en frågade mig vad vi har för ursprung och jag insåg hur spridda vi är, jag är ju nästan helsvensk, Clara är från Kongo, Maja från Polen, Emina från Bosnien, Mery från Eritrea och Diddi från Libanon = bästa kompiskombon. vi 6 har hängt ihop sen vi lärde känna varandra cirka 2002 på basketen.


Diddi gjorde repris på sin cheesecake som hon gjorde häromhelgen med hallon, daim och vit choklad. fett god.

mysigaste lördagen på länge och plötsligt var det söndag.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Tina says:

  Alltså du verkar ha bästa kompisgänget (och kompishänget, haha), önskar jag vore vän med dig och er IRL! Vilka roliga grejer ni hittar på! :)

  • Jennifer Green says:

   Du är varmt välkommen att hänga med oss!! 🥰 vi är inte alltid påhittiga, ibland hänger vi bara i soffan en hel kväll haha. I aussie var jag med i någon grupp som hette “svenskar i australien” eller liknande där många drog ihop lite aktiviteter och sånt, kul sätt att träffa nya människor på!

   • Tina says:

    Åh men vad söt du är och vad glad jag blir! Tack! <3 Soffhäng låter himla nice det med. Jag hör av mig när det går att komma hem igen (utan att behöva bli utestängd från Australien, haha)! Har träffat en del fina människor via den gruppen jag med, men det är tyvärr inte så många svenskar i Adelaide just nu :P

 2. Sandra says:

  Åh vad kul 😍

 3. Emina says:

  Omg 20-årsjubileum nästa år, yeeees more reasons to celebrate 🥳❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?