What’s a workout without power?

ett av mina gulity pleasures är helt klart funktionella drycker. det gör liksom mina träningspass roligare på något sätt, och det sjuka är att jag tydligen inte behöver koffein heller – någon som minns Detta samtal där jag trodde jag drack koffein innan jag sprang Toughest? men icke, haha. jag dricker dock inte det till varje träningspass, men kanske 3 av 5, dock aldrig i annat sammanhang.

igår gjorde jag ett samarbete på instagram med Powerking, och jag älskar hur dom har steppat upp sitt game och re-brandat med sin BCAA-serie.


visst ser detta ut som en sommardag förresten? det var häromdagen när det var typ 16 grader sol, så vi kunde inviga uteterassen på gymmet för en dag iallafall.


denna smaken är min favorit, Marbella White Peach som lanserades nyss. (obs. samarbete men ärlig åsikt såklart), den påminner om en annan dryck som också har white peach som smak, fast den är inte lika syrlig typ.  av deras andra smaker så kom Honolulu Tropical på en andraplats som smakar som en bubblig fruktig läsk typ.

nu hinner jag dock inte träna förrän söndag så det blir uppehåll tills dess haha. men då är det extra gott att ta en slurk igen.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?