A two day conference

hej från en skåning som är tillbaka på hemmaplan!

jag har varit på en minikonferens i två dagar i Göteborg och äntligen fått hänga med mina svenska kollegor irl – vi har bara setts digitalt hittills. och vilket kul gäng! vi hade sjukt trevligt, gick igenom Q3 och Q4 och åt massa god mat.


jag bodde ensam på hotell för första gången och invigde sängen med en dykning. det var iallafall skitmysigt! för några år sedan hade jag gjort allt i min makt för att få sällskap, men jag har nog börjat acceptera mitt egna sällskap mer med åren. jag är ju rätt roligt att hänga med ändå.


på kvällen åt vi på en helt MAGISK restaurang och WOW så god mat!! den heter Toso och jag fotade bara desserten, ovan ser ni en chokladfondant med glass och kokosbitar. innan detta åt vi en färdig meny med 6 rätter och det serverades crispy shrimp, friterade risrullar, edamebönor, en asiatisk råbiff, dumplings, crispy pork och laxsashimi. asså så jäkla gott att jag kommer köra upp snart bara för att äta där igen.


dagen därpå såg jag ut såhär. jag lyckades såklart dra på mig massa deadlines och fick gå upp med tuppen för att hinna klart innan vi skulle äta frulle.


och även frullen var perfekt. här ser ni bästa blandningen: vaniljyoghurt med topping, bacon och äggröra samt riskakor med ost och kalkon. de hade sjukt mycket dessert också men jag var faktiskt proppmätt efter detta.

det var mina två dygn. nu blir det life as usual igen – inte helt dumt det heller!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. mässi says:

    Vilka härliga dygn det låter som :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?