My plates from the lens

jag kollade igenom mina senast tagna bilder och insåg att jag mest har fotat mat, haha. men mitt livet består mest av jobb, träning och mat just nu. men jag klagar då inte!

senaste 1,5 veckan i snapshots:


jag hade en myssöndag med Tess förra helgen, vi åt på Tugg och snackade ihjäl varandra som vanligt haha. vi kan verkligen prata i timmar och så känns det som en kvart.


Diddi bjöd mig och Mery på påskfika med monopol, och vilken fika sen. hon gjorde en cheesecake med hallon, vit choklad och daim som var fett god!


och efter påsken var jag tillbaka på kontoret efter att vi jobbat hemifrån i 3 veckor, så skönt att vara tillbaka. det är riktigt skönt att jobba hemma ibland men att kombinera 50/50 är det bästa upplägget jag provat. mitt rum är precis bakom den vita väggen så jag passerar alltid denna fina uppställning med Staub-grytor.


vi fick påskägg av chefen som var såhär fina, och det var riktigt goda chokladbitar i. danskarna kan sina grejer!


Timmie har också precis bytt jobb och köpte fika att ta med på sin sista dag, men dagen innan han skulle dit hade han redan råkat äta upp halva lådan. haha så går det när man har godsaker som lockar. det roliga var att han köpte en ny låda istället och åt upp resterande, så på en dag åt han nästan ett kilo chokladbollar och blev typ 1,5% chokladboll.


jag har invigt vita byxor för i år


och hittat en ny favvogranola, dessutom kostade den bara 35 kr på Maxi Berga.


tagit selfies i bilkö.


och inlett helgen med att besöka nya AMA som öppnat i Helsingborg med Anna och Emelie. först lät menyn riktigt skum sen hittade vi lite smårätter som verkade lovande, och allt jag tog var riktigt gott: skaldjurskroketter, räkspett, sötpotatispommes och miso mayo.

nu väntar två dagars konferens i Göteborg med tre kollegor som ska bli riktigt trevligt. hoppas ni får en nice vecka!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. B says:

    gud vad hungrig man blir när man ser så fina bilder på maten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?