An honest mistake

det finns en incident jag än idag dör inombord åt när jag tänker på det – för att jag var så trög.

jag var i försvaret under en långhelg för några år sedan för att testa vilken inriktning jag skulle välja (ja om ni inte minns så fick jag och Diddi för oss att bli militärer under en kort period haha) och en förmiddag hade vi fystester för att testa vår kapacitet. det började med massa styrka och uthållighet, och avlutades med ett beep-test.

jag som alltid behövde göra dubbelknutar på de sneakers jag hade på mig glömde helt plötsligt bort detta pga nerver, så efter att ha sprungit bara några vändor gick skosnöret upp på högra foten. jag sprang för livet för att hinna knyta skon när det väl blev paus, men tiden blir ju kortare och kortare så jag hann aldrig med det. till sist fick jag sparka av skon och springa utan. då började jag glida med min strumpa så jag fick dra av strumpan och springa barfota på ena foten. mitt i allt möter jag blicken av de militärer som tränar oss och de kollar verkligen på mig som om en jag vore det konstigaste dom sett haha.

när jag inte trodde det kunde bli pinsammare så går även vänstra skosnöret upp, och det fanns noll sekunder över att knyta om de, så jag sparkar av mig även vänsta skon, drar snabbt av mig strumpan när jag får chans till det och springer helt barfota. en efter en börjar alla andra hoppa av testet eftersom de inte hann med, och till sist är vi bara två kvar: en skitlång hurtig kille, och så barfotajenni. asså HAHA. här sitter dock alla ca 20 personer som åkt ut kvar och hejar på oss, och jag hör hur dom typ skrattropar “kom igen jennifer” när jag kutar förbi barfota varje gång.

det slutar iallafall med att vi blir sjukt jämna och jag blev nästbäst i gruppen, den killen höll två varv längre än mig. så jag går ändå av sjukt nöjd men kan inte hålla mig för skratt när jag ska försöka förklara min skoincident för våra ledare men de bara stirrar på mig och skakar på huvudet hahah.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Haha rolig historia 😅
    Så rolig mysig blogg också ☀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?