9 years and counting

igår var det 9 år sedan jag och Timmie träffades – asså kan någon fatta att det gått så många år?? inte jag iallafall.

jag älskar att tänka på vår story och tycker den är så fin på något sätt. jag bodde i Italien, var hemma i Helsingborg en helg för festa med tjejkompisar, såg honom på dansgolvet och föll ju direkt. Natta, en av mina bästa kompisar, har växt upp med honom och skickade mitt nummer till honom bakom min rygg. och tur var ju det hihi. vi hade sen distansförhållande i 1,5 år tills jag flyttade hem igen och rätt in i hans lägenhet.

här är en liten film jag la upp på instagram igår, älsklingen så fin han är!

This entry was posted in /Loving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. sandra says:

  Wow detta innebär att jag har läst din blogg i över tio år..? Sedan fotbollskillen i England 🙈🙈 Så glad för din skull att du hittade ditt livs kärlek

  • Jennifer Green says:

   omg haha! och vet du vad, vi blev tillsammans 2006 sååå 15 år om du var med från start 😱😱😂 tack för du hängt kvar!! ❤️

 2. Maja says:

  Finaste ni! 💕

 3. Louise says:

  Sjukt vad länge jag följt dig alltså! Under den tiden är det så många personer som jag börjat följa – och slutat följa. Du är en av väldigt väldigt få (kommer inte på någon faktiskt haha), som jag följt så länge!

 4. Louise says:

  Glömde skriva att ni är så fina tillsammans också. Man blir alltid så glad av att läsa om allt kul ni hittar på och er fina relation till varandra ❤️

  • Jennifer Green says:

   Men sååå glad jag blir, tack fina!! och så tacksam för att du fortfarande läser ❤️❤️

 5. Linnea says:

  Ni är så fina tsm ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?