Easter, work flows and squishy toys

glad påsk kompisar!! vi firade lite påsk med Timmies familj igår men ska inte fira något med min familj. så jag som alltid brukar ha flera påskmiddagar inplanerade har inga – men myser runt med min lilla clique istället.

några snaps från de senaste dagarna:


jag fick hem två nylanserade smaker från Naia och deras summer strawberry är bäst hittils! och hur fin design på burken? de har även en som smakar passion som jag ska prova, verkar lovande.


jag hade utbildning i ett marketing automation program som vi ska in i, och dom sa “please use two screens” – då får man väl ha två datoret istället när man inte har en extraskärm där hemma.


jag har promenixat och njutit av våren som infunnit sig.


storstädat med Timmie tills allt glänste. och så matchade vi handdukar, älskar när det händer. vi byter de små så ofta att de bara matchar med de stora ibland, i framtiden ska jag köpa flera uppsättningar av samma färg men nu har vi 4 olika färger i set om stora och små som alternerar.


fått till några sköna träningspass.


och skrattat åt mig själv för att jag ser ut såhär när jag ska dra på min tröja. 🐢


köpt små chokladägg och varit fett nöjd av smakuppdelningen, de blåa är godast och kolla så många jag fick. winning!


köpt världens sötaste elefant till Basse i påskpresent.


och han blev mycket glad!

nu har jag tre dagar ledigt innan nästa jobbvecka drar igång, så skönt att kunna ladda om. jag har ju jobbat där i en månad nu och älskar det så mycket, bästa jobbet jag haft!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?