Business minded since the nineties

igår gjorde jag ett samarbete på instagram om godis – och kom på en historia som jag måste dela med mig av.

jag har varit en gottegris hela mitt liv, och vi har alltid fått äta godis på helgen. däremot hade vi en begränsad budget, så för att köpa mer godis fick vi ju jobba för pengarna. jag och mina systrar tog detta på största allvar så vi tvättade bland annat cyklar och brevlådor i området där vi bodde för 5 kr/styck och kunde sen gå till kiosken och handla för pengarna.

så en dag kom jag och Miche på en briljant ide: vi arrangerade ett lotteri utanför huset och ställde upp våra leksaker på rad som prispott. grannarna kom och köpte lotter i hopp om att vinna fina priser – men det ingen visste var att vi hade skrivit “Tyvärr ingen vinst” på ALLA lotter. så vi sålde bara nitlotter, tjänade massa pengar och fick behålla alla våra leksaker. asså hahaha än idag är jag så imponerad över hur listiga vi var, och ingen blev ju lidande för våra kunder trodde bara de hade otur. vi var två genier redan då.

så här ser min bästa skål ut; huvudrollen är helt klart bubs, sen lite choklad och ibland blir det annat smågodis som zoo, m&ms eller fluffiga döskallar. gott eller?? säg ja!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Nicole says:

    Verkligen två genier 😂😂

  2. Anna says:

    Röstar för Timmies skål!!

  3. Anja says:

    Din gosisskål = cirka 8,5/10 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?