Life lately

senaste veckan i bildformat:


Timmie smygfotade mig när jag sov, han tycker det ser så roligt ut varje gång jag ligger såhär som ett träd haha 🙆🏽‍♀️ jag vaknar ibland så och när jag tar ner armarna är de helt stela och ömma, men de bara åker upp automatiskt när jag sover haha.


jag har vatt lite halvsjuk, och vaknade en natt av att jag mådde illa sen hängde jag över hinken som om jag hade druckit 1 liter vodka. inte nice – men dagen därpå kom finaste svärmor förbi med detta: blommor, acaibowl och favvofika från Ginger.


och efter några dagar mådde jag normalt igen och kunde gå ut på en liten promenix, magisk känsla.


jag la mig med blött hår igår och vaknade med denna frisyr – hur tråkigt hår kan man ha? trodde det skulle vara iallafall lite vågigt men nej.


jag har vakuumpackat som bara den, bästa uppfinningen! här packar jag in min granola för att den ska hålla sig crispy, och häromdagen packade jag in en uppskuren avokado och den höll sig perfekt efter två dagar i vakuum.


jag har haft sjukaste reseabstinensen. vi har ju varit bortresta i mars de senaste sex åren, och min snapchat påminner mig varje dag om hur det såg ut för 2, 3, 4 år sen osv. och OMG vad jag längtar, jag och Timmie lever lite för att resa runt och se nya ställen. det har typ blivit en del av ens personlighet, min pappa och min kompis Vicky är likadana, och man blir typ tom av att inte komma iväg någonstans. nu KAN man ju resa, men vi tycker inte det känns lämpligt mitt i en pandemi så vi avvaktar lite.


men jag gjorde mitt bästa för att återskapa drönarbilden – ändå inte helt dumt där under bladen.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. My says:

  Jag är precis likadan och gör också flera långresor om året. Som tur var kunde jag ta en kurs i en ”sommarskola” juli-oktober i Barcelona och kunde leva på det länge som du kanske kunnat göra med er Australienflytt 🙏🏻

  • Jennifer Green says:

   Ah så skönt! Och ja det är nog sant, jag timade ändå denna pandemi väldigt bra ändå 😅 hoppas vi snart kan resa med gott samvete 🥰

 2. Louise says:

  Haha trodde inte jag sov så, men nu när jag börjat tänka på det så vaknar jag också ofta upp med händerna ovanför huvudet haha 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?