Randoms lately

lite randoms från senaste veckan:


jag satt med mormor i köket när morfar plötsligt stormar in med sin tidning och en tumstock, “jag ska mäta hur mycket reklam Kvällsposten innehåller” sa han och hans metod var att mäta i kvadratmeter, haha. för er info så var tidningen 3,7 kvadratmeter varav 1,4 var reklam. så den fick godkänt ändå.


druckit te ur dessa fina glas på jobbet, de är från Zwilling och modellen heter Sorrento. de är så bra för det är dubbla lager glas så man kan hålla sitt te utan att bränna fingrarna.


vaknat av en chock när det såg ut såhär på innergården. vi gick från -10 grader till +10 och sen ner till 0. det går fort i svängarna.


rullat runt som den sundspendlare jag är, och fan vad smidigt allt går! det var jobbigare att ta tåget till Malmö än vad det är att ta bilen till Köpenhamn.


haft utekalas för farmor där vi grillade korv och drack varm choklad.


hamnat i kö bakom detta: en man som bytte glödlampor i lugn och ro. varför händer bara sånt när man har en tid att passa? haha.


imponerats av de låga dieselpriserna i Danmark. det är ca 13 kr/litern, hemma ligger det på över 15 kr. vi sparar liksom över 100 kr per tank, så nu är det jag som kör varannan bil hit för att tanka hihi.


och så har jag stått på kontoret och beundrat min bebis. jag gillar typ att ha lite koll på den haha. mvh nykär.

nu har jag en nice söndag framför mig med pilates och sen häng hos Linda hela dagen. hoppas ni får en lika mysig dag!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. J says:

  Har din mormor och morfar haft covid eller är de redan färdigvaccinerade?
  Tänker eftersom ni kan ses, mvh en som väntar på att mina ska bli vaccinerade, längtar ihjäl

  • Jennifer Green says:

   nej tyvärr, tror det kommer dröja ett tag. jag måste testa mig två ggr i veckan för att kunna pendla till Danmark så har turen att ha bra koll på mig själv just nu iaf så jag inte bär på något. så hoppas tiden går fort tills du kan träffa dina nära 🙏🏼🙏🏼
   sen har jag dock träffat mormor & morfar innan jag började testa mig eftersom dom (på gott och ont) inte lever så isolerat som ex min farmor gör. de påstår att de hade blivit deprimerade annars och att ensamhet också är dödligt, men vi har ju ändå försökt vara så försiktiga det går. men med farmor då exempelvis har det bara blivit telefonkontakt och utomhus-umgänge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?