Work-life balance

hej fredag – och så var två arbetsveckor på nya jobbet förbi. jag verkligen slängdes in och har försökt navigera och sätta mig in i alla projekt, planera framåt och hugga tag i massa som behöver göras.

hur känns det då? det känns SÅ BRA, tackar som frågar haha.

jag hade ju så lugnt innan och verkligen NJÖT av mina sovmorgnar, så att ställa om har tagit på krafterna men jag kom in i det fort. och allting känns så sjukt bra; kollegorna, ledningen, kontoret, min roll, mina ansvarsområden och uppgifter, placeringsupplägget och framförallt: jag älskar alla våra varumärken! det är en sån jävla fröjd att jobba för märken som man genuint älskar. nu är jag på ett globalt bolag med varumärken som producerar så sjukt mycket snygga, smarta och bra produkter till köket. vi har showroom och lager i kontorshuset så jag går där och beundrar allt med jämna mellanrum, haha.


kontoret är så himla fint. mitt rum är längst ner till vänster på övervåningen, älskar att skutta ner för denna trappa.

jag är iallafall så jäkla glad att jag hade is i magen och verkligen väntade på att ett jobb skulle kännas 100% rätt. jag hade som mål att mitt nästa jobb på hemmaplan skulle vara ett drömjobb och jag tror fan att det blev så. det enda som inte mår bra just nu är min hy som fick sig ett litet stresspåslag haha men det blir nog bättre snart.

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Så himla roligt! 🥳🥳

 2. Matilda says:

  Grattis till ditt nya jobb :D Jag verkar ha missat det men vilket varumärke jobbar du för?

  • Jennifer Green says:

   Tack!! 🥰 Jag skrev nog aldrig ut det faktiskt haha, men det är ju ingen hemlis. Jag jobbar på Zwilling Group som har flera premiummärken: Zwilling, Miyabi, Staub, Demeyere och Ballarini. Vi lanserar svensk e-comm i år men här ser du US-siten med alla varumärken: https://www.zwilling.com/us/ sååå mycket fint!

   • Elin says:

    Men åh alltså e-handel är livet. Jobbar i en annan bransch men älskar verkligen att jobba med e-handel och hade inte kunnat tänka mig något roligare. Hela tiden så mycket utveckling och saker att bli vass på! Love it!

    • Jennifer Green says:

     håller med, så kul ju!! ska bli sjukt spännande att dra igång online och se hur det går 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?