Snapshots from the life

i takt med att min stressnivå har stigit från 0 till 90 så har dagarna bara försvunnit. som om det är färre timmar på dygnet eller nåt haha.

lite snapshots från vardagen:


såhär nöjd var jag med min Celsius efter fem dagars paus, jag dricker gärna det till varje träningspass förutom yoga och pilates. men nu med tidiga morgnar så blir det inget på vardagar. förresten jag är på mina sista plastsugrör just nu och behöver hitta ett substitut, jag klarar inte av papper men ska testa metall och glas. om ni inte visste så har EU bannat plastsugrör vilket träder i kraft senare i år.


jag har hittat en ny frukostfavorit: plantgurt med vaniljsmak som är så krämig och god. jag har ätit den med lite bär och naturella nötter.


hängt med kaninen Milan.


snubblat när jag gjort box jumps och fått ännu ett hack i benet, denna gång på vänstran iallafall.


jobbat en massa. jag sitter på kontoret i Danmark 3 dagar i veckan och hemma 2, perfekta balansen om ni frågar mig. dock är det så sjukt hur restriktionerna skiljer sig, Danmark har haft lockdown och man måste bära munskydd på offentliga platser, så jag packade med ett litet lager som kom till användning.


gjort kokosris, så gott! jag kokade det i kokosmjölk och det får en nice kokossmak.


och så har jag kelat med chefens hund, hur fin är han inte!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Madde says:

  0 till 90 vart en väldigt specifik ökning 😂

 2. My says:

  vet du vad det är för ras på hunden? OTROLIGT söt!

  • Jennifer Green says:

   åh han sa det men jag kommer såklart inte ihåg 😂 det var en blandning av två raser. men visst är den söt, den blir inte större heller, så gullig storlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?