New life who dis

oj, det tar minsann på krafterna att vara ny på jobbet. jag har varit så slutkörd att jag har lagt mig runt 21.30 haha. igår körde jag till min kompis Natta efter jobbet och sen kunde jag inte sluta gråta av skratt i hennes soffa för att hon fnittrade roligt haha.

men tre dagar på nya jobbet och det känns redan så bra! nu blir det två dagar hemifrån så jag ska snart koppla upp mig. jag la ut en bild från min morgonpendling och flera från utlandet var i chock att jobbar och bor i olika länder + jag tar båten till jobbet – för oss i södra Skåne är det helt naturligt att pendla till Danmark, men för mina vänner i Australien är det som om de skulle pendla till New Zealand typ haha.


kolla så fint det är ändå! här sitter jag i bilen på färjan hem mellan Helsingör–Helsingborg. det tar bara 20 min och båten går en gång i halvtimmen.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?