Little drops of heaven

jag hittade ett recept på sockerfri tryffelchoklad som var så gott att jag redan gjort det två gånger denna vecka. det tog typ 7 min att röra ihop, sen 30 min innan det var klart.


du behöver:
3 msk kakao
1/2 dl mandelsmör (alt cashewsmör)
1/2 dl kokosolja
2 msk honung (alt lönnsirap)
topping: jag hade naturella cashewnötter


gör så här: smält kokosoljan i micron (30 sec räckte för mig), blanda sen ner resterande ingredienser till en slät smet, förutom toppingen dårå.


häll ner smeten i en burk, toppa med krossade nötter och ställ i frysen i 30 min. detta fick bli min bästa lösning då vi inte hade bakplåtspapper haha; folie i en plastlåda.


efter ca 30 min har den stelnat, skär upp i bitar och förvara sen i kylen. asså SÅ gott det blev! jag råkade köpa crunchy mandelsmör och tror att det också är anledningen till att de blev lite krispiga på något vis, men att de ändå är så lena liksom. asgott. det sjuka är att efter min första tugga tänkte jag “ähh de var inte så gott som jag trodde” och efter andra biten var jag i chock och ba WOW VAD GOTT haha.

This entry was posted in /Cuisine. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    Jag testar ikväll, men gjorde eget cashewsmör eftersom jag inte tål mandel och hittade inget cashewsmör på Ica. Återkommer med recension om vad sambon och jag tyckte 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?