Our baby got a brother

säg hej till vår nya bebis: en till bil!

vi har Denna bilen sen innan som jag älskar sjukt mycket, men vi behövde en till nu när jag börjar mitt nya jobb och ska börja köra till Köpenhamn. så vi bestämde oss för att en äldre Golf med diesel vore perfekt som pendelbil – och fick köpa den av mormor. bästa!


tada! den är silvergrå och superfin.


FETT skön att parkera när jag är så van vid större nu.


sjukt bra skick också och skön att köra, men jag har kört den förr när jag lånat den av mormor haha. dock är jag så van vid att ha keyless go/entry att jag höll på att bli koko idag när jag behövde använda nyckel haha. men vi vänjer nog oss snabbt vid skillnaderna. jag och Timmie kommer att dela 50/50 på bilarna, men de dagar jag ska köra till jobbet så ska jag försöka ha denna eftersom den dricker hälften så lite som vår Tiguan. litta ekonomisk är man ju allt.


så igår var det jag som vinkade hejdå till min cykel efter ett par cykelturer i snöstorm och pissregn när Timmie behövt bilen, ses KANSKE igen när det är 30 grader ute.

det var veckans bästa köp! det känns som vår andra bil har fått en lillebror, och vi är stolta föräldrar haha.

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?