The little things

saker jag älskar lite extra mycket just nu:

vår fluffiga säng – att Benjamin Ingrosso äntligen fått ett matlagnings/showprogram – rutiner – dieselvärmare – att Queensland är helt Covid-fritt — djur – positiva människor – mina rawballs – att vi har två bilar från och med söndag – iskallt vatten – Timmie – ett riktigt svettigt träningpass – The Good Fight – Copines av Aya Nakamura – hur taggad jag är på nya jobbet – TikTok – att Helsingborg börjar bli varmare – pilates – Santa Marias curry/mango-krydda – eucalyptus-blad – Estrids rakhyvlar – mos på potatis och palsternacka – hoppa hopprep – när man dör av skratt tillsammans med någon

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Mosen, I’m intrigued.. Ersätter du en del av potatisen med palsternacka och gör sedan ”som vanligt”? :)

    • Jennifer Green says:

      Jaa men exakt, ca 1/3 palsternacka men det får gärna vara mer också. Sen blandar jag i lite smör, mjölk och pepprar. Sååå gott 😋

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?