Highs and lows

jag har ju varit helt ledig nu sista veckorna innan nya jobbet drar igång, och har sällan varit såhär utvilad. men FETT redo för att välkomna stressen haha. jag har mest myst runt med min vanliga clique, ätit gott och tränat en del. annat som hänt:


jag snubblade över dammsugaren och detta hände, och jag kunde inte sluta skratta för det var så konstigt.


men jag fick bästa tipsen på instagram – älskar det! det blev en ny slang och dammsugaren är som ny igen.


köpt ett laptop-stand. min kompis Anna har ett liknande så jag härmade henne och är skitnöjd, jag har mus och tangentbord till som jag lägger undertill när jag är klar.


firat denna favorit som fyllde år med räkmacka.


fått ordning på alla papper för att få jobba i Danmark, och det är sjukt mycket. här håller jag i mitt danska skattepersonnummer wiho.


handlat polkagrisar med mormor. hon viskade häromveckan “jag måste berätta en sak.. jag tror jag är beroende av polkagrisar”. hahah sötaste på jorden.


ätit dubbla chokladflarn, och asså FAN vad goda de är. jag åt nästan hela lådan själv, så ett halft kilo kakor made this person.


varit såhär gullig.


och så har jag spillt i vanlig ordning. spiller ni också saker dagligen eller är det bara jag? Timmie vet inte hur jag orkar med mig själv men jag är nog bara så van efter alla år haha.


och så har jag blivit av med mitt hopprep IGEN, på tal om att spilla grejer haha. med Timmie köpte likadant i Australien som han aldrig använder, så jag frågade om jag fick köpa hans och det fick jag för en mycket symbolisk summa. och såhär glad var jag.

idag är det fredag! jag ska bara på pw-date idag, sen ikväll ska jag och Timmie äta någonstans men han vägrar berätta vart vi ska. mycket spännande detta haha.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Josefin says:

    Var kommer laptop-standet ifrån? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?