Minor touch-up

jag fortsätter hitta småsaker att fixa här hemma haha. i förrgår så stod jag i köket och tänkte “hade det inte varit fint med en liten gardin ändå”. det var på tal för flera år sedan men vi kände att det var onödigt – tills nu dårå. så jag fick ett infall och några timmar senare hängde där en gardin.


före. detta är alltså i änden där köket är.


och efter! asså visst blev det lite mysigare? jag var rädd för att det skulle kännas för romantiskt typ men tycker det blev fint. nu täcks även sladden till uttaget så det känns mindre stökigt typ.


så här ser det ut i kvällsljus, älskar att tända lightboxen när det är mörkt för det blir så mysigt sken av den. jag har inte sagt något till Timmie än så vi får se om han märker något när han kommer hem ikväll haha, han har varit borta hela veckan så kan vara att han inte minns hur det såg ut innan.


här är en närbild också, jag köpte en skena som jag borrade rätt i taket och sen klämmor för att knipsa fast gardinen. lätt som en plätt!

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Anna says:

    Superfint! 💘

  2. Louise says:

    Fint!! Nu blev man ju nyfiken på hans reaktion haha. Håll oss uppdaterade 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?