A luxury welcome gift

min nya chef skrev att han hade skickat ett paket till mig – och några dagar senare fanns det att hämta på Ica. det var en stor skittung flyttlåda och jag fick så jäkla mycket fint!


i lådan fanns dessa tre paket.


tre köksknivar från Zwillings Pro-serie. de åkte rätt upp på knivlisten och ersatte några som jag inte tycker om längre. de var riktigt vassa + skönt grepp. favoriten är den lilla grönsakskniven, tänk att en kock som jag aldrig ägt en liten kökskniv? haha genialt.


sen fick jag detta vardagshack: en vakuummaskin. den är sjukt smart – dels går den att använda både på lådor och påsar, men den har också en app där du kan registrera vad och när du packar in något. glaslådorna tåler dessutom ugn, och så finns det även en vinkork i sortimentet så du kan vakuum-stänga din vinflaska. ja ni hör ju, jenni är imoponerad.


så här ser den ut, så jäkla smart. man placerar maskinen på påsen eller lådan, trycker på knappen framtill och så suger den ut luften snabbt.


som att inte detta var nog så fick jag även en skitfin gjutjärnsgryta från Staub. mormor ba “Hur visste dom att du har grått i köket?” haha, perfect match med den ljusgrå färgen. jag har inte hunnit inviga denna än men ser fram emot det.

jag fick även sjukt många kataloger så jag kan läsa på om alla våra varumärken, och även där kände jag bara Ahhhh jag älskar formspråket. SÅ tacksam och glad, och sjukt jävla taggad på att köra igång.

This entry was posted in /Gifts, /Work. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?