Thoughts in process

några tankar denna morgon:

– jag har jätteskumt minne, vissa grejer fastnar och sen kan jag inte få bort det när jag tittar in i min hjärna typ. en dag frågade jag Timmie om han visste vad 809 555 1121 är för nummer men han hade ingen aning. efter ett par timmar slog det mig att det är från en dokumentär vi har sett om Nicky Jam där han i ett avsnitt fick numret till sin mamma, och nu är det stuck with me forever.

– det droppade till -10 grader häromdagen och just den morgonen skulle jag cykla till gymmet för Timmie behövde bilen, och vet ni vad det sjukaste var? min Celisus STELNADE på vägen dit.

– jag la ut en story på insta om män som glor på gymmet och 90% hade varit med om detta. det är så jäkla obehagligt och svårt för gymmen såklart att hantera, men det jag reagerade på var inte den höga siffran. utan att jag fick typ 15 dms av killar som skulle försvara killar som glor. asså??? det är ett PROBLEM när det finns ett litet antal som liksom förföljer tjejer, smygfotar, försöker prata osv. trots att tjejen visat 0% intresse.

– är det någon mer än jag som ligger och tänker tillbaka på en riktigt bra dag ibland innan ni ska somna? just nu går dagen på repeat när jag överraskade Timmie med undervattenshotellet. bästa dagen.

– häromdagen när jag startade musiken här hemma så hörde jag att högtalarna hade sprängts, ni vet när ljudet liksom kommer som ett eko och basen bara slår. så går jag in i sovrummet där musiken inte hördes så mycket – och inser där att den konstiga musiken kommer från mitt högra öra. så jag gick ut i köket och höll på högra örat, då var ljudet skitbra. sen när jag lyssnar med båda öronen låter högtalarna sprängda igen. haha jag var iallafall iväg nån timme och sen när jag kom tillbaka igen så fungerade mina öron normalt. så jäkla konstigt haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sanna says:

    För min del gick det så långt att jag bytte gym till 24seven (de har en avdelning bara för kvinnor) för att slippa stirrande män.. Avskyr det!

    • Jennifer Green says:

      men OMG asså att det är så vanligt. jag gick också där för ett par år sedan och minns hur nice det var att kunna träna ostört typ, men där var fan aldrig fönster eller dagsljus 🤥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?