A saturday in

när man bestämmer att man ska ha en mysig lördag ihop och det första Timmie säger när han kommer hem är “Timmie behöver en tupplur, men titta du på något under tiden”.

haha okej, jag sitter här och väntar då.


hur lång var hans tupplur, undrar ni? jo, två avsnitt av The Sinner (för övrigt riktigt spännande ju, älska Jessica Biel!). sen vaknade han och då kunde vi ha lite lördagsmys. jag fattar förresten inte folk som sover mitt på dagen, jag har gjort det kanske max 5 gånger och varje gång vaknar jag helt yr och illamående, typ som om jag får feber av powernaps eller nåt haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis says:

  Jag älskar att sova på dagen! Men tricket är att inte sova för länge. Man ska liksom inte hinna ner i djupsömn, då blir man yr och illamående haha.

  • Jennifer Green says:

   ja det är kanske där jag gör fel att det blir för länge 🤔 men oavsett tycker jag hela grejen är konstig att sova lite mitt på dan haha spec när man som timmie sätter det i rutin 😅

 2. Mikaela says:

  Powernaps är det bästa som finns!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?