WEIGHTED BOSU BALL SQUAT

jag älskar att hitta tillbaka till gamla favoritövningar; en som jag gillar skarpt just nu är knäböj på bosuboll. det är såna typer av övningar jag fick från min sjukgymnast när jag hade problem med knäet, det tränar både stabilitet och styrka i benen för att avlasta knäna.

håll en kettlebell, placera fötterna jämnt och gör knäböj utan att vingla för mycket. börja med lägre vikt för att få in känslan om det vinglar, jag skulle lära min kompis den övningen och hon vinglade bort bara av att titta på mig haha.


idag körde jag 16 kilo x 19 reps.

This entry was posted in /Animated, /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    Sjukt bra övning =)

  2. Louise says:

    Älskar dina övningstips, till och med där är du sjukt kreativ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?