New adventures ahead

åhhh vet ni vad! jag har signat ett nytt jobb i veckan och börjar om ett par veckor. jag är så övertaggad att jag måste koppla bort hjärnan för jag började skriva ner massa ideér och insåg att Nej, jag har inte börjat jobba ännu. haha. det är iallafall på ett varumärke som jag är ett stort fan av där jag kommer ansvara för marknadsföringen på sverigemarknaden.


nöjd tjaj med sitt kontrakt.

när det blev klart kände jag bara sån jäkla nice magkänsla, det har varit många turer med andra tjänster där jag några gånger har dragit mig ur pga dålig magkänsla, tveksam ledning eller chefer som inte vill möta mitt lönekrav. och jag är fan så sjukt jävla stolt över mig själv hur jag står på mig och vägrar ta någon skit. jag har även vid två tillfällen varit en av de två sista där jag till slut blev bortvald över någon internt. och ett tag blev jag fan riktigt besviken över en tjänst jag inte fick men tänkte typ “då var det inte meant to be” – och så plötsligt dök denna tjänst upp som bara klaffade så perfekt.

tjänsten är i Danmark så jag har en jäkla massa pappersarbete att ta tag i idag eftersom jag inte är medborgare, och så ska vi köpa en bil till. nu är jag redo för nästa äventyr, tjoho!

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Tina says:

  Woooho du är så jäkla grym!!! Stort grattis! :D Ser fram emot att få läsa mer om ditt nya jobb, sååå nyfiken! Fira ordentligt!

 2. Jaqline says:

  Stort grattis Jenni!!! Du är så cool 💪🏼

 3. Li says:

  Men så roligt!! Stort grattis =)

 4. Louise says:

  STORT grattis!! Vad kul 🤩🥳

 5. Julia says:

  Så roligt! Stort grattis 🤩🥳

 6. Maja says:

  Stort grattis! Queen! 🥳

 7. Ina says:

  Åh!! Stort grattis!! Ska bli kul att få följa dig i ditt nya jobb 🥰

 8. Sandra says:

  Grattis! Älskar följa med i dina äventyr och jobb. Jobbar man hårt kommer man långt. Det är du verkligen ett bevis på. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?