From the camera roll

lite gott och blandat från de senaste dagarna:


det har varit sol och vårkänslorna bubblar över! jag har varit på flera promenader och fan vad mycket energi man får av att solen är framme igen.


Farmen har haft premiär och jag satt bänkad hemma hos Miche och Danne eftersom vår kompis Robin är med. SÅ roligt! vi har aldrig sett det innan och vill egentligen bara snabbspola för att se Robin haha.


vi har lagat en favoriträtt med torsk här hemma. och visst har vi en rimlig mängd sås till torsken?


jag har varit på toppenhumör som ni ser haha. men kan man annat än få energi av denna tavla?


glömt vantarna men insett att rattvärme is life!! älskar det.


haft salladslunch på stan med syrrorna. denna sallad från Fahlmans är faktiskt en riktig hit.


hängt med denna favorit.


och spridit ordet om dessa tacobröd – jag är helt besatt. de är gjorda på majs, så även glutenfria. det roliga var att när vi var i Mexico så var det såna bröd överallt och jag tyckte att de smakade papper, men nu har mina smaklökar mognat haha.

idag är det fredag och jag ska jobba framför datorn ett par timmar innan vi ska ha fredagsmys hos Miche. trevlig helg!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. S says:

    Jag ber om ursäkt om jag har helt fel nu.. men är inte han Robin ditt ex? Har följt dig länge men kanske blandar ihop detta rejält 🥸

    • Jennifer Green says:

      haha du är inte hELT fel på det ändå 😅 men jag var tillsammans med hans lillebror Alex, dock var detta 2006-2008 så jäkligt bra minne haha. däremot var en av mina närmsta vänner tillsammans med Robin i många år, så det kanske förvirrar det lite med. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?