A French and Spanish masterpiece

här kommer mina två senaste serie-tips. vi har kommit in i lite dåliga rutiner de senaste dagarna då vi kollar serier till midnatt och sen vaknar trötta när alarmet ringer, självförvållat helt klart men så svårt o slita sig när man fastnar i en bra serie haha.

första tipset: Lupin.


flera kompisar har sagt att den är skitbra men jag ville inte kolla pga ogillar franska (trailern är dubbad). men kolla vem som fastnade, haha. serien handlar om en kille som vill hämnas på folket som satte dit hans oskyldiga pappa för stöld för 25 år sedan. den är smart, rolig och riktigt välgjord. obs. det finns bara 5 avsnitt av första delen och den slutar med en riktig cliffis – fett störigt. men del 2 sägs komma i vår.

andra tipset: Perdida.


i vanlig ordning är spanska serier sjukt bra. denna handlar om en pappa vars dotter blev kidnappad som barn som går snäppet längre för att försöka få svar 13 år senare. varje avsnitt är spännande och man liksom pusslar ihop vad som hänt. trailern ger typ inte serien rättvisa, den är spännande, färgglad och dramatisk.

This entry was posted in /Sitcom. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Lara says:

    Ja Lupin är riktigt bra!! 🙌🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?