A minor upgrade

vi fortsätter att göra ve småsaker här hemma, mitt nästa projekt är nytt golv men tanken på att flytta ut alla möbler är inte precis lockande. så vi får se när det blir akutellt haha.

häromdagen sa jag att jag ville ha nytt skohorn och Timmie svarade “då vill jag måla om i hallen samtidigt” – så vi slog två flugor i en smäll igår.


så här såg det ut före. vi fattar inte hur väggen kunde bli så smutsig, men det sjuka är att jag inte tänkt på det förrän Timmie sa något.


vi tejpade lister och golv och Timmie tog upp sin målarlåda från källaren. shit vad dyrt målarfärg är förresten? blev chockad att minsta hinken kostade 650 spänn. dyrt att vara vuxen.


voila! nymålade väggar och nytt skohorn. det blev så bra, jag testade detta skohorn för något tag sen och det var så lyxigt att hålla i. det är också 40 cm längre än vårt förra så vi slipper böja oss nu, finns att köpa Här.

ett tips förresten; skruven var för smal för hålet i väggen, och vi kunde inte byta till en tjockare skruv eftersom det inte gick igenom hållaren då. så Timmie lindade ståltråd runt skruven och det var ett riktigt bra hack, sitter perfekt nu!

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?