Crisp white snow

Helsingborg är täckt i snö och det är SÅ mysigt! synd bara att man fryser ihjäl på köpet, men jag kanske får ta o investera i en mer klimatanpassad garderob, haha. jag tänkte att gummistövlar var smart när vi var ute i snön men mina tår förfrös ju.

vad har jag haft för mig i snön då, undrar ni?


jag har borstat fram bilen ur sin iglo. vi har parkeringsvärmare i bilen men den når inte om vi parkerar för långt ifrån – livet i city utan p-plats.


jag har åkt snowracer med Natta och Noah.

och så har jag haft tre myskvällar på rad med Timmie i soffan framför en film eller serie. och en jäkla massa godsaker. inte helt dumt faktiskt.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    När vi flyttade ner från mellansverige till Skåne igen så sade min frisör att bästa skodonet under vintern i Skåne var raggsockar och Hunter-stövlar. Missade du raggsockarna så testa det nästa gång, ha bambusockar under så om du blir svettig så blir inte bambusockarna blöta. Bästa!! =)

    • Jennifer Green says:

      Jag tyckte jag hade raggsockar men det kanske inte räknas, stal Timmies strumpor 😆 men tack för tips får se om jag hittar några bättre strumpor haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?