From the archive

idag så berättade Snapchat för mig att jag för exakt ett år sedan åt lunch vid poolen i 30 grader. det värmde i hjärtat när jag stod och borstade bort snön från bilen, haha.

men jag älskar ju formatet när vi tittar tillbaka på dagens datum de senaste åren, speciellt en så tråkig månad som januari. detta har jag haft för mig de senaste sjunde januarina:


2020 så var Anna på besök hos oss i Surfers och jag, hon och Tess klättrade på toppen av den högsta byggnaden där. sen drack vi drinkar, hängde vid poolen och åt chokladfondant.


2019 passade Miche denna söta valp, man dör ju. och så fin min hårlängd var här, blev sugen på att klippa det illa kvickt.


2018 gjorde jag lite poser för Maja på gymmet.


2017 blev jag och Elias Hemnet-kändisar. Miche la ut sin lägenhet till salu och vi poserade som en liten familj tillsammans med någon snubbe. sötaste modellen är han ju. bilderna var dock tagna ett par månader tidigare om ni undrar över min sommarlook haha.


2016 fick jag hem min Givenchy-väska, älskar fortfarande den så mycket och använder den flitigt. det är egentligen min enda dyra väska, och det var en tidig 25-års present till mig själv.


2015 bodde vi i pappas hus och tramsade runt, haha. här höll vi faktiskt på att packa ihop våra liv eftersom vi snart skulle få tillträde till lägenheten vi bor i idag. vi vann budgivningen precis innan jul och fick flytta in redan efter en månad – sjukt bara att vi bott här i sex år nu?


2014 svimmade jag nästan av glädje. ena huvudrollen i Hit the Floor (en serie som jag och mina tjejkompisar var besatta av) började följa mig på instagram. starstrucked forever haha. det roligaste är att Timmie blev helt hypad och ba “OMG tänk så bjuder han över dig till USA så får du gå på feta kändisfester”.


2013 hade jag fullt upp på jobb, det var modemässan Pitti Uomo samma vecka som vi hade butiksöppning i Florens. men så roligt! här är jag och Indu, så små och söta ju.


2012 tog jag denna bild på Macki. och asså ÄLSKLING så fin!!! saknar honom förevigt.

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Louise says:

    Dessa inlägg är så roliga :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?