Some of my christmas gifts

jag var så nöjd med alla julklappar jag handlade i år och längtade efter att ge dom, så mysig känsla ändå. jag fick en massa fina saker själv också. när Egoina frågade om hon skulle visa vad hon fått så kände jag “JA så kul att se” – och tog därför lite bilder på några av klapparna jag fick för att dela med mig av.

Timmie köpte en tröja och en ny silkesmorgonrock som jag har flyttat in i. av resterande familjmedlemmar fick jag bland annat detta fina (innehåller adlinks):


världens kanske godaste doftpinnar från Yankee Candle. jag har älskat dessa i så många år och de luktar verkligen precis som det låter, en blandning mellan en god drink och en vaniljbulle.


innehåll till min kalender för 2021. det är alltid lika kul att se vilken design de har för året och denna gillar jag massor! årets var riktigt tradig så jag längtar efter att byta till 2021.


en ny favvoring från Georg Jensen (den på ringfingret). jag var med mormor och fick välja ut den, det finns en större modell men denna mindre fastnade jag för. älskar den så mycket redan!


shampoo och balsam från Maria Nilas serie “Heal”, jag önskade mig det eftersom jag vill gå över till sulfatfritt. jag testade det igår och är mycket nöjd efter en tvätt, det luktar så fräscht och mitt hår är superlent.


ett nytt mobilskal med min favorit Kalle på. jag hade ett liknande innan som sprack och nu känner jag att ordningen är återställd. hans brillor glittrar och jag älskar det haha.


två long time favourites i badrumsskåpet: parfymen Alien av Thierry Mugler och håroljan Luxe Oil från Wella.

jag har en så märklig kärleksrelation till den parfymen förresten, jag fick den första gången 2005 och får så sjuka flashbacks av doften. vi förlorade mamma det året så den påminner både om mina sista fina minnen med henne, men också om den värsta tiden i mitt liv. samtidigt luktar den som mitt första förhållande som jag är så tacksam för, men också mitt första heartbreak. så ibland pausar jag i flera år från den parfymen för att liksom inte tjata ut den och bli av med känslan – och nu sniffar jag på den och blir varm i hjärtat liksom. och så luktar den ju magiskt gott dessutom.


och så fick jag denna fina ljusstake från Klong. vi har den i mässing redan och tycker den är så jäkla snygg – den silvriga fick direkt flytta in på tvbänken då vi tröttnade på hur den var dekorerad.

SÅ mycket fint, känner mig bortskämd men vi tycker tydligen alla om att ge bort julklappar i familjen haha.

This entry was posted in /Gifts. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Clara says:

    Parfymstoryn 🥲❤️

  2. Sara says:

    Jag fick en likadan ring av min fästman när jag fyllde 30. Den är så himla fin. 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?