Serious sneaker problem

jäklar vad jag har köpt julklappar i år! jag känner mig tydligen väldigt generös för det är fullproppat under granen och inget är till mig, haha.

jag lyckades iallafall köpa ett par julklappar till mig själv ändå – och igår hämtade jag ut mina nya Yeezy sneakers.


ser ni vem jag härmade? haha Timmie har haft de i flera år och när jag såg en tjej i likadana blev jag plötsligt sugen på ett par. när jag och Timmie var i Miami hade de precis släppts och skitmånga kom fram och gav honom komplimanger, en kille ba “Nice triple whites man”,så hoppas mina skor blir lika poppis.


och de satt ju som smäck! jag kunde ha Timmies skor som måttstock vilket var perfekt. troligtvis skönaste skorna jag äger dessutom, förutom mina morgontofflor dårå. mycket nöjd tjaj!

This entry was posted in /Clothing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?