Stalked in my own house

haha – Natta skickade denna bild till mig igår och skrev “Timmies clementin är på vift igen” och jag skrattade högt.

för ett par veckor sedan var jag nämligen förföljd av en clementin. ibland vaknade jag så satt den på köksbordet. en annan dag la den i kylen. någon dag var den i fruktkorgen och en dag när jag stod och hackade på skärbrädan så sitter den plötsligt intill.

jag blev helt skrämd och frågade Timmie varför han håller på och flytta runt en clementin här hemma och han fattade inte vad jag menade. tydligen kom han hem med en ny clementin varje dag och la den bara på första bästa ställe, och skänkte inte ens en tanke till att det var olika platser varje dag så det såg ut som om jag var förföljd.

när vi till sist hade kommit fram till detta så avslutar han samtalet med “Och förresten, det är en satsumas” hahah. jag hade helt glömt bort denna satsumajävel tills jag blev påmind igår.

This entry was posted in /Humorous. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis says:

    Hahaha men så kul. Varför kommer han ens hem med en ny SATSUMA varje dag? EN! Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?