Taco obsessions and gym selfies

några snaps från livet i veckan:


jag har ätit typ 15 blomkålstacos, haha. jag är besatt! just nu är det bara med tunnt skivad rödlök och mangoraja, sjukt gott.


minns ni att jag råkade färga mitt hår för mörkt? sakta men säkert börjar det släppa i färgen. just nu är det perfekt i längderna men lite för mörkt på toppen, men så mycket bättre än för en vecka sen.


jag har fått hem de flesta Black Week-fynden jag gjorde, och kan man annat än älska Budbee? just nu har bilen förvandlats till en tomtesläde, så söt ju. och på tal om tomtebil så var jag och Filippa ute med hennes Tesla i veckan som har tomte-mode, alla ljud byttes ut till tomteljud och så blev även den en släde på skärmen haha, fett gulligt.


jag och Emina hade fredagsfika hos Diddi och hennes lussebullar var sjuka. tydligen är hemligheten att hon hade kesella i smeten, 10 av 10 i saftighet.


jag har poserat i omklädningsrummet.


Timmies moustache är äntligen borta! han körde en Movember, han klädde ändå i det men jag har saknat hans vanliga skägg. nu är ordningen återställd hihi.


jag har packat in julklappar med sötaste pappret.


och så har jag fått hålla andan i trappen för det har luktat fisk flera dagar i rad, grannarna verkar ha någon fiskfetisch just nu.

nu är det helg och jag ska julbaka igen, så mysigt! jag gick ner typ fyra kilo när jag var sjuk för ett par veckor sen så jag har det som ursäkt att jag behöver “äta upp mig” igen, så då passar saffransbullar perfekt. jag har gått upp två av dom så snart är jag tillbaka ska ni se!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Alexandra says:

  Okej men gott! Hur gör du blomkålen? Måste prova!!!!

  • Jennifer Green says:

   Jag steker den i kokosolja med svartpeppar och curry, brukar börja med högsta nivån för att få stekyta och sen sänka typ 5-10 min för att den ska mjukna lite. Sååå gott 😋

   • Alexandra says:

    Har testat nu, helt magiskt! Tack :D

    En till fråga, jag är blond men gjorde en nyansering för att få håret lite mörkare och rädda det slitna som varit blekt. Tycker dock det är för mörkt nu, så vill också testa det blond shampoo och balsam som du köpt. Skulle du rekomendera det? :)

    • Jennifer Green says:

     Så gott, åt det senast idag till lunch 😂 jag använde det i duschen i ca 10 dagar och det blev lite ljusare. Dock började det gå åt det rödare hållet efter ett tag, så då fick jag nog och köpte en blondering och sen en askblond färg som jag la i hemma häromdagen och nu blev det helt perfekt! Ska vårda mitt stackars hår med inpackningar nu haha men jag tycker faktiskt inte det blivit sämre kvalitét – så jag tror att de shampoo & balsam jag köpte in princip är lika “dåligt” för håret som en blekning eftersom det har lite blekning i sig, bara det att det går långsammare med shampoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?