Reorganising

ibland gör en liten justering så mycket för helheten. jag satt och funderade på vad vi kunde ändra på soffborden för jag började tröttna, vi har haft samma grejer i ett par år. så testade jag beställa hem en stor vas på Black Friday, och flyttade sedan runt lite.

före:

efter:


allt småplock har flyttat till en fönsterkarm, så nu är det en godisskål och ljusstake på lilla bordet, sen bara den stora vasen på runda bordet. det blev eucalyptusblad som jag blev lite småkär i när jag såg det hemma hos Eli.


från en annan vinkel. det positiva nu också är att man kan se hela tvbilden med vasen på det låga bordet, innan hade vi vas på det som är högre och fick flytta det när man satt i mitten för att kunna se haha.


så här ser det ut om man zoomar ut lite. hur många får panik och vill vika vår filt? haha.

så mycket mysigare känns det iaf! vasen är från ByOn och finns Här (adlink).

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Malin says:

    Åh var är er soffa ifrån? Så mysig

  2. Flunsan says:

    Snyggt men adlink hörru!

  3. Sandra says:

    Vart är era soffbord köpta? Jättesnygga! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?