November skies

asså – hur fin är inte denna hösten?? det kanske är såhär varje höst, jag är bara så medveten just nu när jag utgår hemifrån och inte är döstressad som jag tidigare varit från september till nyår. så jag upplever kanske hösten för första gången på flera år haha.

så här mysigt ljus la det över stan igår när vi strosade runt i hamnen:


typ lite grårosa nyans över hela hamnen. matchade in med min hoodie.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. 🍑🍑 says:

  Fin!! Hur tränar du din rumpa för att få den så fast o fyllig? Om man får ställa en sådan fråga.. 😂

  • Jennifer Green says:

   Klart man får! Men haha varför tror du den är fast 😂🤷🏽‍♀️ Den är faktiskt rätt mjuk o gossig haha! Jag tycker typ knappt att det blir någon skillnad hur mycket jag än tränar, typ samma rumpa sen jag var 14 🧐 men jag kör 1-2 benpass i veckan (beroende på hur ofta jag tränar den veckan) och mixar alla slags övningar: benpress, knäböj, bulgariska utfall, bridges, utfall, marklyft och massa gummibandsövningar. Så tyvärr inget schema jag följer liksom, skulle nog rekommendera att googla fram några olika rump/benpass och prova att kombinera de lite. ☺️

 2. Sarah says:

  Jag kanske har missat helt, men jobbar du nu? Med vad isåfall?

  Kram!

  • Jennifer Green says:

   Jag jobbar hemifrån för jobbet jag hade i Australien, men tycker det är så tråkigt att sitta ensam så förhoppningsvis blir det jobb på hemmaplan snart! 🥰

 3. Elin says:

  Alltså älskar rumpkommentaren 😂💕 Men ja, vädret!! Har tänkt samma. Vildstilla forever också?? Min sambo var glad att det blåste lite i Malmö idag för han började bli orolig för världens undergång hahaaaah.

  • Jennifer Green says:

   Haha 🍑😂 jaa ellerhur, har fått för mig att jag brukar frysa ihjl men här va det liksom 12 grader igår! Nawww haha men det ligger nog dock rimlig grund för hans oro ändå, förhoppningsvis sker det inte under vår livstid 😱

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?