The ticking vehicle

asså jag började precis tänka på en incident som hände för några helger sen och fick skrattattack. jag och Diddi hade en heldag i Göteborg och gled runt i hennes skåpbil:


här har ni den, haha.

vi kör och försöker hitta rätt när det plötsligt börjar pipa som en nedräkningstimer. jag säger att jag tror det kommer utifrån, men hon stänger av bilen och då slutar det, sen startar hon så kommer det igen. vi blir nojiga och fattar inte vad som händer, det låter som om bilen ska explodera.

sen plötsligt inser jag att när jag kopplade in min mobil på laddning så startades en ljudfil jag hade i mobilen på högtalarna. vad heter min ljudfil? “countdown clock bomb timer” hahah. exakt detta ljudet var det:

asså vi skrattade ihjäl när vi insåg vart ljudet kom ifrån, så skum händelse hahah.

This entry was posted in /Humorous. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kim says:

    HAHA! Ofta man ens har en sån ljudfil på mobilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?